Ya arkadaş opel formundayız millet opelden başka her markayı tavsiye ediyor
Benim kadar pimpirikli bir insan daha yoktur belki, d segmente gecmeye karar verdikten sonra 6-8ay kadar araba baktım,test sürüşü yaptım,forumlara üye olup düsündüğüm aracları takip ettim gizlice
Çunkü 100bin tl civarı ve benim gibi kücük bir insan icin büyük bir para verecektim.ençok hakedeni almalıydım.
S60 1.6d2, 3.20i, passat1.6dsg,tucson1.6tgdi,tiguan1.4dsgcup hepsini ince ince arastırdım ve benim icin en doğru seçimi yapıp insignia aldım ve cok dogru bir karar verdigimi düsünüyorum. Arabamı aldıktan sonra kullandıkça daha çok sevdim. Ben insignia tavsiye ediyorum arkadaş
2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Bende sizing gibi Passat comfortline sipariş verecekken sunroof ve led far opsiyonlatıp 4 ay beklersiniz demeleri ve ardından İnsignia ile 24 saat testini yapmam İNSİGNİA 1.6 DİZEL SPORT almama vesile oldu şu an 7300km deyim gayet memnunum..
Ya arkadaş opel formundayız millet opelden başka her markayı tavsiye ediyor
Benim kadar pimpirikli bir insan daha yoktur belki, d segmente gecmeye karar verdikten sonra 6-8ay kadar araba baktım,test sürüşü yaptım,forumlara üye olup düsündüğüm aracları takip ettim gizlice
Çunkü 100bin tl civarı ve benim gibi kücük bir insan icin büyük bir para verecektim.ençok hakedeni almalıydım.
S60 1.6d2, 3.20i, passat1.6dsg,tucson1.6tgdi,tiguan1.4dsgcup hepsini ince ince arastırdım ve benim icin en doğru seçimi yapıp insignia aldım ve cok dogru bir karar verdigimi düsünüyorum. Arabamı aldıktan sonra kullandıkça daha çok sevdim. Ben insignia tavsiye ediyorum arkadaş
İncelemeleriniz sonucunda s60 ve passattan vazgeçme nedeniniz nedir?
S60 ve passattan vazgeçme sebebi yerine neden İnsignia sorusu daha doğru. Bu konuda da forumdan Arkadaşlar Bayağı tatmin edici cevAplar verdiler. Biz subjektif bakıyor olabiliriz. Peki siz tercih aşamasında birisi olarak tip sorunsuz motor şanzuman makul tüketim ve tatmin edici performansı hangisinde görüyorsunuz.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Şanzuman olarak otomatik Passat'tan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Bu tercihler arasından yine tercihim Insignia olurdu. Passat'ın boşuna vereceğiniz miktara Insignia'nın dolusunu alıyorsunuz.
80.000 Kilometredir 2.0 dizelde Active Select şanzumanı kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım şuana dek.
Boş passatla dolu insignia yakın fiyattalar.passatta ne var ki boşu dolu bir insigniaya yakın fiyatta
ww nin marka algısından başka birşey yok bence.Opel ile ww amblemleri yeri değişmiş olsa bu soruyu sormazdınız bile.Şirketimizde 20nin üzerinde ww grubu araç var.otomatik dizel seçeneği sonradan çıktığı için opel alamadık. Bir passat aracımız trafikte biraz dur kalk yaptığında şanzumanın soğuması için sağa çekin uyarısı verip, ciddi bir koku salıyor. DSG'nin bu tip problem çıkardığını duymuştum.Tabii bunu genelleme yapmak doğru değil ama yetkili servisler garanti kapsamında değişiklik te yapmıyorlar.Aynı arıza için defalarca servise gitti araç.Bu olay Opelde olsa daha fazla büyütülürdü.Doluluktan kastımız afl+flexi gibi kayda değer opsiyonlar. Araç mukayesesi için ww'nin de dolusuna bakıp f/p analiz etmek daha sağlıklı olur.Eğer araç seçiminde marka algısı ön planda olacaksa ww opel yerine bmw,mercedes,audinn düşük segmentli araçları da opsiyon olabilir.Bu tamamen beklentiler,zevkler,algılar ile ilgilidir. İnsignia sayfasında kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini samimiyetle paylaştı.Forumda takip etti iseniz ince eleyip sık dokuyan diye tabir edilen birçok arkadaş var ve 4.cü 5.ci insigniasını almış.Ve problemler yaşasa bile tavsiye edebiliyor samimiyetle.Vereceğiniz karar hayırlı olsun,Aracınızı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Passat kullanıcısıyız, Insignia 1.6 dizel otomatiği de 24 saat test ettim.
Fiyat/Performansta Insignia bariz önde. 130 bin küsüre aldığımız Passatta olmayıp 105 bine verecekleri Insigniada olan milyon tane özellik var, ayrıca Sport donanım bir Insignia her gördüğünde sahibini mutlu eder.
Konfor sessizlik genişlikte Passat açık ara önde. Tasarım olarak objektif yorum yapılamaz ama Passat bu haliyle Insigniadan kötü durmuyor
0-100'leri hemen hemen aynı olabilir ama Passattaki motor şanzıman uyumundan dolayı bariz şekilde daha atik hissettiriyor.
Yeni Insignia da yolda o da göz önünde bulundurulmalı.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Gecenlerde passat tdi oto. C.line kullandim. Suruste verdigi hisler golf 7 den farksiz.buyuk araba kullaniyor hissi malesef yok. Bu anlamda insignia acik ara onde. Verdiginiz paraya aldiginiz donanim oda kiyaslanmaz. Inaignia nin hafif kusurlu oldugu noktalar ses sistemi ve lastik sesi... ama + lari - lerini bastiriyor
Çok soru soruyorum galiba ama araç hakkında bilgi edinmek istiyorum.sport tanıtım videosu izledim ama araçta touch pad yoktu acaba sportlarda touch pad bulunmuyor mu?
Yorum