İnsignia 1.6 136 bg alın,bir de yazılım yaptırın,keyifle binin... Sağlamlıksa sağlamdır,geri kalmaz dediklerinizden.Görüntü İnsignia ve S60,ekonomi Passat.Yol tutuş İnsignia çok sağlamdır.Yeni Passat ve S60 kullanmadım,bir şey diyemem...Bence İnsignia...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Senede birkaç kez memlekete gidiyorum ve dönüşte dolu geldiğim için bagajı göz önünde tutuyorum.içeri de eşya koyup arkada oturanı rahatsız etmek istemiyorum.motor olarak da 1.6dizel gayet iyi hem beygir hem de tork olarak.
Sıfırını alıp 6ay 1 sene sonra satacaksanız Passat.
Alıp binecekseniz diğer her koşulda ve maddede İnsignia hertürlü önde..Boş passat fiyatına sport insignia alıp keyfinize bakarsınız.Bir de yazılım yaparsanız 160hp ye çıkar ve uzun yolda sol şeriftte hızlı tren gibi gidersiniz
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
1.6 CDTI 136Hp için yazılım çıktı mı? Uygulayan var mı?
Bu değerleri zararsız bir şekilde verirse çok iyi yani
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum