Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi aracı seçerdiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hangi aracı seçerdiniz

Merhaba 3 araç içinden hangisini seçerdiniz?insignia 1.6 136hp dizel 500lt bagaj, passat 1.6 120hp dizel 586lt bagaj, volvo s60 1.6 115hp dizel 380lt bagaj.ilk bakışta benim için önemli kriterleri yazdım tercihim insignia olurdu performans açısından motor çok iyi bagajı da aynı şekilde.sizin tercihiniz ne olurdu?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: hangi aracı seçerdiniz

güç,donanım ve bagaj olarak bakarsanız Insignia
    Bagaj olarak bakarsanız Passat
    Dışardan büyük ve konforlu gözüksün ama yavaş ve hantal ve bir o kadar ekonomik derseniz Volvo

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benim için güç ve bagaj.Volvo hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.ekonomiklik olarak bakarsak insignianın fazla yakmayacağını düşünüyorum acaba yanlış mıyım?
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Insigniayı normal kullanırsanız ekonomiktir ve bütün ihtiyaçlarınıza cevap verir.
        Ama sürekli yüksek hızda zorlarsanız yakıtı artar sürekli dur kalkta bir güzergahta iseniz yakıtı artar bu artmalar standartların üzerine 1-2 lt dir .

Yorum

Genelde normal kullanırım sadece otoyola çıktığımda zorlarım o kadar bu durumda zararlı olmaz sanırım
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Bir de herhangi bir kazada sağlamlık açısından insignia nasıl volvo kadar iyi mi?
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Passat insignia s60...spor gorüntü isteniyorsa insignia.diğer her türlü passat..
              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                Benim için güç ve bagaj.Volvo hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.ekonomiklik olarak bakarsak insignianın fazla yakmayacağını düşünüyorum acaba yanlış mıyım?
                Bagaj ve performans isteniyorsa İnsignia ST. Yakıtta aynı derece önemli derseniz o zaman ST'nin dizeline bakın.
                Passatın boşu insignianın dolusundan pahalı.Volvoyu beklentinizlere bakılırsa çoktan elenmiş gibi duruyor.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Volvo o motorla hantal kalır diye düşündüm.insignia ağır basıyor donanım olarak da boş araç almaktansa dolu insignia daha mantıklı.sağlamlık açısından düşünceleriniz nedir?
                  [center]
                  1.6cdti sport 
                  GREY HURRICANE [center]

Yorum

sıkıntı yok Ncap ten 5 yıldızı var ama gerçek hayatta kullananlar genel olarak çok memnunlar eğer insignia olmasaydı başka araç olsaydı şimdi karaca ahmetteydik diyenleri duyduk.

Yorum

Aynı paraya daha dolu bir araba varken neden gidip boş bir arabayı tercih edersiniz? Tabiki insignia her zaman...
                      Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

sağlamlıkta artık belli bir avrupa standartı var ve ww-opel-volvo gibi araçların arasında fark olacağını düşünmüyorum.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bana göre vosvos grubunda sadece pazarlamacıları iyi çalışıyor o kadar. Volvo zaten hantal kalıyor. Opel ise bu ikisinin arasında çok iyi bir seçim. Opel motorunu köküne kadar zorlarsınız 5 yıl vectrayı banamısın demeden kullandım. vosvos motorunu birde zorlayın dsg leri elinizde kalıyormu kalmıyormu görürsünüz srk
                          Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Bir Insignia kullacısı olarak tabi ki Insignia dizel seçerdim. Passat'a incelemek için binmiş beğenmemiştim. İlla bir retro havası katmaya çalışmışlar. İçine binince ön konsol bana seksenlerin gurbetçi radyolarını hatırlattı, hoşuma gitmedi. S60'ı ise hem inceledim hem kullandım. Çok heybetli, içini beğenmiştim. Gerçekten kalite algısı yüksek. Ancak motor ve şanzımanın birbiriyle ve araçla uyumsuzluğu yer yer can sıkıcı olabiliyor. Üstelik bagaj hacmi C sınıfı hatchback ayarında. Bagajı önemsemeyip şanzımanı da manuel almak lazım S60 ile mutlu olmak için.

İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sport insignia iyi bir seçim sanırım
                              [center]
                              1.6cdti sport 
                              GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X