Duyuru

Collapse
No announcement yet.

130 hp insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 130 hp insignia

Ben 66.500 Sunroof + Elegance olanı aldım, Sunroof Paket olmayanı 64.500'e bırakmışlardı. (İzmir'de)
    2.0 CDTI 130hp Elegance Edition SR

Yorum

Mar da 130 hp kalmamış,Atm ye bir tane geliyormuş gemide,65500 tl fiyat söyledi,pazarlıkla 64 e alınır.Mar a bizimkini verip dizel ile takas etsek kaça sayarsınız diye sorduk, ben size döncem diyip telefonu kapattı, geçen sene bize aracı satan arkadaş.. Daha sonra bize geri döndü ve 38bine saycaklarını söyledi.(14binde kazasız boyasız 180 hp.) kamera şakası sandım
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
        Mar da 130 hp kalmamış,Atm ye bir tane geliyormuş gemide,65500 tl fiyat söyledi,pazarlıkla 64 e alınır.Mar a bizimkini verip dizel ile takas etsek kaça sayarsınız diye sorduk, ben size döncem diyip telefonu kapattı, geçen sene bize aracı satan arkadaş.. Daha sonra bize geri döndü ve 38bine saycaklarını söyledi.(14binde kazasız boyasız 180 hp.) kamera şakası sandım
        ihihi ihihi ihihi ihihi
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bu arada 130 hp düşünenler 2011 de zam gelcekmiş, ama öyle sanıldığı kadar uçurum bir zam değil rahat olun..

Yorum

Daha sonra bize geri döndü ve 38bine saycaklarını söyledi.(14binde kazasız boyasız 180 hp.) kamera şakası sandım
            çok yaşamaz o arkadaş
            InsigniaTEAM

Yorum

Burdan ismini de veriyorum, Mar otodan Yeliz Hanım,isteyen arayıp aracının değerini öğrenebilir haha KOCAMAN BİR TESÜF EDİYORUM KENDİSİNE.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                nerde oturdugunuzu bılmıyorum ama istanbulda 64 bıne almayanı dövüyorlar
                sanırım şöyle iki abin tl kazık yedim pki bzm aldıklarımz 2010 mu 11 mi?

Yorum

2011.. ruhsatta yazmıyor mu huh

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

2010 ları bitirdiler diye biliyorum uçurum kampanyalarla akılalmaz indirimlerle sattılar erittiler stokları falan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Daha sonra bize geri döndü ve 38bine saycaklarını söyledi.(14binde kazasız boyasız 180 hp.) kamera şakası sandım
                      çok yaşamaz o arkadaş
                      38 bin mi off tamam kahretsinn.. alın bedava veriyorum deseydin yaa

Yorum

ankaradan benim kankadan almıştım aracı reisden ... 57 iken 53 e şimdi 130luk al alacaksan dedi. 20 gün önce.. arabayı 45-46 sayacağını söyledi.. benimki de 13000 de fakat dediğim gibi kanka 18 jantlığı da en son 64.5 a bırakacağını söylemişti.. bilgi olsun diye söylüyorum ve en son eklemişti. ltf atdan inip eşşeğe binme ve istersen 2010 0 antara vereyim dedi 73 e... ilgilenenlere fiyat konusunda yardımcı olur inşallah tahmin ediyorum ankarada en uygun fiyatlardır. (odağı aradım tek fiyat ilk konuşmada 65 demişti.... 130 luk için..)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
                          ankaradan benim kankadan almıştım aracı reisden ... 57 iken 53 e şimdi 130luk al alacaksan dedi. 20 gün önce.. arabayı 45-46 sayacağını söyledi.. benimki de 13000 de fakat dediğim gibi kanka 18 jantlığı da en son 64.5 a bırakacağını söylemişti.. bilgi olsun diye söylüyorum ve en son eklemişti. ltf atdan inip eşşeğe binme ve istersen 2010 0 antara vereyim dedi 73 e... ilgilenenlere fiyat konusunda yardımcı olur inşallah tahmin ediyorum ankarada en uygun fiyatlardır. (odağı aradım tek fiyat ilk konuşmada 65 demişti.... 130 luk için..)
                          attan inip eşeğe binme diyor ve Antara öneriyor öyle mi Antara'ya kendisi binmiş mi hiç? konfor yok ve motor sesi çok fazla
                          InsigniaTEAM

Yorum

yok yok insignia satıp başka bir şey alma demek için öyle söyledi yalnış anlattım galiba 2 ay sonra gelir yine aynısını alır gidersin dedi hatta ama suv istiyorsan bunu al kampanyası var demişti.. yalnış anlattıysam özür..

Yorum

yani antara düşünenlere fiyat bilgisi konusunda yardımcı olmak için söyledim..

Yorum

Q5 bıraz daha sevimli gelıyor bana
                                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X