Ynt: bu araç hakkında iyi-kötü görüşlerinizi alabilir miyim?
Merhaba Naci Bey.
Araç güzel, NAVİ 900 var, km makul seviyede.
Motor kaputu değişmiş. Ön çamurluk boyalı demiş, sağ veya sol belirtmemiş;
anladığım kadarı ile bu araç önden kazalı. Ön pancurdan başka, iki far ,ön tampon
(iç tarafta) radyatör, radyatör fanı, klima ünitesi, klima fanı vs zarar görmüş olabilir.
Onarım yetkili serviste yapıldıysa çok dert değil, servis geçmişi sorgulanır,
sıkıntı yoksa alınabilir.
Ama kazalı, değişeni, boyananı olduğu için sizden sonraki ikinci eli nasıl olur bilinmez
Ayrıca, 1.4 T den sonra bunun yakıtı sizi biraz üzebilir, ben ortalamayı 11 litrenin
altına hiç düşürememiştim ilk insigniamda. Hakkınızda hayırlısı olsun
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Merhaba Naci Bey.
Araç güzel, NAVİ 900 var, km makul seviyede.
Motor kaputu değişmiş. Ön çamurluk boyalı demiş, sağ veya sol belirtmemiş;
anladığım kadarı ile bu araç önden kazalı. Ön pancurdan başka, iki far ,ön tampon
(iç tarafta) radyatör, radyatör fanı, klima ünitesi, klima fanı vs zarar görmüş olabilir.
Onarım yetkili serviste yapıldıysa çok dert değil, servis geçmişi sorgulanır,
sıkıntı yoksa alınabilir.
Ama kazalı, değişeni, boyananı olduğu için sizden sonraki ikinci eli nasıl olur bilinmez
Ayrıca, 1.4 T den sonra bunun yakıtı sizi biraz üzebilir, ben ortalamayı 11 litrenin
altına hiç düşürememiştim ilk insigniamda. Hakkınızda hayırlısı olsun
Abi ben de yakıt konusunda gemileri yakmayı düşünmüştüm...
Airbag yanıyor diye gördüm bende. Önden kazalı besbelli. Belki airbag açtı. Konsola şöyle bir baktığında izleri, boya olduğu filan belli olacaktır.
YOksa, sensörü arızalıdır. İnceleme şart üstü şart.
zaten sapsarı efektli aracı yokeden resim koymakta neyin kafası anlamıyorum, bir halt anlaşılmıyor aracı inceleyecez güya. mesela aracın ön tarafı farları falan adam gibi görünmüyor. o resimler sarı garip soluk bişey.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum