Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trim sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• trim sesi

herkeze mrb yaklaşık 5.5 ay önce Opel inaignia 1.6 dizel otomatik Cosmo paket aldım aldığimdan beri sadece on yolcu koltuğu tarafında cam açma kapama yerinden müzik sesini açtığımda ses geliyor ve bazen çok rahatsız ediyor neden olabilir servise goturmelimiyim...?

Ynt: trim sesi

Koltuk kafalıklarındaki yükseltme alçatma yapılan yerdeki aparatları elinle bir yokla. Kapının iç bölmelerinde küçük birşeyler varmı onlara bak. Koltukların altlarındaki demir kızakların oralara bak küçük şeyler kalmış olabilir.
    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Ynt: trim sesi

aynı olay bende de var.. hatta garantiden sağ ön hoparlörü değiştirdik düzelmedi geçen gün tesadüfen buldum.sağ ön kapıyı açıp cam başlangıç kısmındaki iç döşeme plastiğinin kapı ile birleştiği yerden geliyor servise gidip hallettircem bi ara
      1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

merhaba, konu hortlatıyorum ancak konu başlığı aynı olmasın diye yazıyorum. Yeni aracımda henüz 2500 km (2016 model) arka iç tavan lambasının oradan kapılar kapandığında, kasislerde çıtırtı cızırtı gibi bir ses geliyor. Daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu, çözüm önerisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
        X