Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo ve sport

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Cosmo ve sport

Arkadaşlar bir de bakım masrafları nasıl?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Yorum

Sport larda normalde confor ve luxu barindirmaz ilk cikan sportlar da afl yoktu ve 1 yad 2 cm daha alcakti ama bu dizellerle beraber gelen sportlar kaideyi bozdular

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eskiden cosmo almak daha mantıklıydı, yenilerde sport almak daha mantıklı
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sport jantının (atomik modelin) farklı bir versiyonunu buldum

Yorum

19' mu bu?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Evet 19
              https://www.sahibinden.com/ilan/yede...0911040/detay/

Yorum

şekil olarak çok güzel ama nedense ucuz malzeme hissi verdi bende valla
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

XXIO marka 17" jantı Megane aracımızda kullanıyoruz. Herhalde 4 yıl olmuştur. Satıcı CMS'nin kendisinin Çin'den getirdiğini ve yüksek üretim kaliteli olduğunu söylemişti. Ben standart Çin jantı diye aldım ve beklentimi düşük tuttum. Üzerinde Dunlop'la 70000 km yol yaptık. Lastiğin sağlamlığı sayesinde janta asgari hasar verdik, sadece 2 kere eğdik. İkincisinin tamirinde çatladı ve kaynaklandı. Şimdi üstüne Petlas var. Bana bugüne kadar balans sorunu veya herhangi bir şey yaşatmadı. Şu an zaten kardeşim benden daha dikkatli kullanıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

19" - 20" gibi ebatlarda gözümüzü korkutuyorlar replikalar için yapılan yorumlar.
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bir konu hakkında daha fikirlerinizi almak istiyorum.3 içinde siz hangisini seçerdiniz.araçlar 1.6dizel 115hp s60 380lt bagaj, 1,6dizel 120hp passat 586lt bagaj ve 1,6dizel 136hp insignia 500lt bagaj.ben motor ve bagaj bakımından insignia derim daha iyi performans.aramızda diğer araçlardan kullanmış olup da insignia alan varsa görüşlerini merak ediyorum.
                      [center]
                      1.6cdti sport 
                      GREY HURRICANE [center]

Yorum

satışı kolay olsun diyorsan passat. onun dışında herşey için insignia. zevk alarak kullanmak istiyorsan kesinlikle insignia.

Yorum

S60,ın hantal olduğu söyleniyor...Test edin,görüp kullanarak karar verin...

Yorum

S60 ile ilgili test videoları izledim orada da hantal olduğunu söylediler performansa dayalı sürüş isteyenlerin tercihi olacak bir araç değil.satışla ilgili de kolay olsun düşüncem yok insignia alırsam uzun süre kullanacağım bir araç olacak.
                            [center]
                            1.6cdti sport 
                            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                              Orjinal yazı sahibi: deniz57
                              jantlar gerçekten çok güzel aracınızı güle güle kullanın cosmoda olan her şey sportta da varsa sport almak daha iyi.ileri tarihte düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım.
                              Mozarto aracınız sport olduğuna göre bilgi alabilir miyim?yakıt durumu vs gibi. 1,6dizel mi aracınız
                              Araç 1.6 dizel otomatik...3700 km..Yakıt ortalaması 7.2..Bunun 800 km,si Şehirlerarası..Geri kalan İstanbul içi...Çok memnunum...Şiddetle tavsiye ederim...
                              Ben daha 150 km deyim Şuan ki İstanbul şehir içi ortalamam 10 lt, aracım dizel otm cosmo... ne kadar daha düşer ki? Ben 7,5-8.0 e razıyım.

Yorum

Tüketime bakmak için heniz çok erken. Benim aracım 20 litrelerdeydi herhalde o zamanlar

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                                X