Herkese merhaba.opelin sayfasında insignia cosmo ve sport modellerinin karşılaştırmasını yaptığımda sportda far yıkama,afl far,geri görüş kamerası,otomatik far yükseklik ayarı,uzun far asistanı özelliklerinin olmadığını gördüm.doğru mu acaba yoksa cosmoda olan her özellik sport modelinde de bulunuyor mu? iki araç arasında 4000tl fark saydığım özellikler olmayıp sadece sportun opc gövdesinden mi kaynaklanıyor? fazla para verip özelliği az olan sport almak mı yoksa cosmo mu almak mantıklı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cosmo ve sport
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Cosmo ve sport
Cosmo donanıma ek olarak sport ta fazladan...19 inç çılgın jantlar..Ki yoldayken millet gözünü alamıyor..Sanroof,opc line ekler,baldır destekli koltuklar var..Yukarıda yok diye sandıklarınızın hepsi ve daha fazlası sport ta mevcut
Yorum
-
Sport, Cosmo'nun üzeri diye biliyorum bende. Zaten farlar xenonsa, ki gördüğüm sportların hepsinde AFL vardı, far yıkama, uzun far asistanı, otomatik yükseklik ayarı vs bulunuyor. Mantıklı olan Sport almak. Sunroof, 19 jant, opc line, sport koltuklar standart.
Geri Görüş kamerası, Çevre Görüş Paketi 1 ile geliyor. Ama mantıklı olanı ÇGP 2'yi almak.
Yorum
-
-
jantlar gerçekten çok güzel aracınızı güle güle kullanın cosmoda olan her şey sportta da varsa sport almak daha iyi.ileri tarihte düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım.
Mozarto aracınız sport olduğuna göre bilgi alabilir miyim?yakıt durumu vs gibi. 1,6dizel mi aracınız[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57jantlar gerçekten çok güzel aracınızı güle güle kullanın cosmoda olan her şey sportta da varsa sport almak daha iyi.ileri tarihte düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım.
Mozarto aracınız sport olduğuna göre bilgi alabilir miyim?yakıt durumu vs gibi. 1,6dizel mi aracınız
Yorum
-
Sport cosmo üstüne ekleri olan bir donanım,bende deri döşeme düşündüm önce ama Kuşadasında deri sıkıntılı bir de sportun koltuklarını görünce gerek olmadığını anladım çünkü yanal desteği daha iyi baldır desteği ve kafalıklarda öne gelip kafayı desteklemesi bence çok iyi.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum