Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo ve sport

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cosmo ve sport

Herkese merhaba.opelin sayfasında insignia cosmo ve sport modellerinin karşılaştırmasını yaptığımda sportda far yıkama,afl far,geri görüş kamerası,otomatik far yükseklik ayarı,uzun far asistanı özelliklerinin olmadığını gördüm.doğru mu acaba yoksa cosmoda olan her özellik sport modelinde de bulunuyor mu? iki araç arasında 4000tl fark saydığım özellikler olmayıp sadece sportun opc gövdesinden mi kaynaklanıyor? fazla para verip özelliği az olan sport almak mı yoksa cosmo mu almak mantıklı.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: Cosmo ve sport

İyiki cosmo almışım,ama aklımda hep sport vardı.çunku koltuklarına hastayım ve sport ayarlar falan biraz hızlı mı ne geliyordu,belkide psikolojik bişey.sonuçta yazdıklarımız beni mutlu etti.

Yorum

Bildigim kadarıyla sport donanım cosmo donanıma ek olarak diye baslar... yani cosmodaki donanımlar+ sanruf bazı opcline ekler vs..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Cosmo donanıma ek olarak sport ta fazladan...19 inç çılgın jantlar..Ki yoldayken millet gözünü alamıyor..Sanroof,opc line ekler,baldır destekli koltuklar var..Yukarıda yok diye sandıklarınızın hepsi ve daha fazlası sport ta mevcut

Yorum

Sport, Cosmo'nun üzeri diye biliyorum bende. Zaten farlar xenonsa, ki gördüğüm sportların hepsinde AFL vardı, far yıkama, uzun far asistanı, otomatik yükseklik ayarı vs bulunuyor. Mantıklı olan Sport almak. Sunroof, 19 jant, opc line, sport koltuklar standart.

Geri Görüş kamerası, Çevre Görüş Paketi 1 ile geliyor. Ama mantıklı olanı ÇGP 2'yi almak.

Yorum

Aracım sport ve üstündeki jant...

Yorum

jantlar gerçekten çok güzel aracınızı güle güle kullanın cosmoda olan her şey sportta da varsa sport almak daha iyi.ileri tarihte düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım.
              Mozarto aracınız sport olduğuna göre bilgi alabilir miyim?yakıt durumu vs gibi. 1,6dizel mi aracınız
              [center]
              1.6cdti sport 
              GREY HURRICANE [center]

Yorum

Cosmo candır, can
                Şu koltukları yeter

Bence bu arabayı en iyi bu jant gösteriyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                  jantlar gerçekten çok güzel aracınızı güle güle kullanın cosmoda olan her şey sportta da varsa sport almak daha iyi.ileri tarihte düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım.
                  Mozarto aracınız sport olduğuna göre bilgi alabilir miyim?yakıt durumu vs gibi. 1,6dizel mi aracınız
                  Araç 1.6 dizel otomatik...3700 km..Yakıt ortalaması 7.2..Bunun 800 km,si Şehirlerarası..Geri kalan İstanbul içi...Çok memnunum...Şiddetle tavsiye ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                    Cosmo candır, can
                    Şu koltukları yeter

Bence bu arabayı en iyi bu jant gösteriyor
                    urock urock urock

Yorum

Teşekkür ederim bilgi için ben de 1.6dizel otomatik düşünüyorum.
                      [center]
                      1.6cdti sport 
                      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                        Teşekkür ederim bilgi için ben de 1.6dizel otomatik düşünüyorum.
                        Hayırlısı....

Yorum

Sport cosmo üstüne ekleri olan bir donanım,bende deri döşeme düşündüm önce ama Kuşadasında deri sıkıntılı bir de sportun koltuklarını görünce gerek olmadığını anladım çünkü yanal desteği daha iyi baldır desteği ve kafalıklarda öne gelip kafayı desteklemesi bence çok iyi.
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Sport gerçekten çok iyi duruyor
                            [center]
                            1.6cdti sport 
                            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Tabiki sport
                              1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum