Arkadaşlar Herkeze merhaba,selamünaleyküm.Geçen gün Karadeniz'e 10 günlüğüne gitme fırsatım oldu.Mahmutbey yolundan,depoyu full'leyip yola çıktım.4 yetişkin full bagaj.İzmite kadar 120-140 aralığı ile gittim.İzmit Gerede gişelere kadar 140-160 arası.Gerede-Samsun arası aralıklı bastım.Giresun Gülyalıda lamba yandı.233₺ mazot aldım.Dönüşte Gerede'den otobana çıktım,aracım 5000 km oldu,biraz sıkıştırdım 245 km gördüm.Dahada giderdi yolda uyuyan çok olduğu için cesaret edemedim (İnsanlar yolda uyuyor gerçekten,geziyor şeritte)Önceden bende 1.5 scenic 2013 vardı 60 lt deposu Samsun çıkışında lamba yanıyordu..İnsignia'dan çok memnunum.Kesinlikle yormuyor,güven veriyor,AFL tartışılmaz çok iyi.Herkeze hayırlı akşamlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2016 insignia 1.6 cdti uzun yol yakıt
Collapse
X
-
Ynt: 2016 insignia 1.6 cdti uzun yol yakıt
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Yani ne kadar yaktı kaç km yaptınızOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Yani ne kadar yaktı kaç km yaptınız2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
-
245 yapti masallah 2.0 dizeller yapamiyor
Yakitida iyiymis gule gule kullaninBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Maşallah hız/yakıt oranı güzel.
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl245 yapti masallah 2.0 dizeller yapamiyor
Yakitida iyiymis gule gule kullanin
Yorum
-
Bende Çerkezköy-Gelibolu 4 yetişkin 1 çocuk %70 inde yolun klima açık 560 km ortalamam 5.7 idi bu cüsse bir araç için bence güzel değerler Araç 5bin km daha bir miktar ilk bakımdan sonar belki düşer ama bu civarda olacak sanırım değerleri1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur KMaşallah hız/yakıt oranı güzel.
Yakitida iyiymis gule gule kullanin
ama 2.0 dizel yapamaza sesli güldüm haha haha haha haha haha haha haha
Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur KMaşallah hız/yakıt oranı güzel.
Yakitida iyiymis gule gule kullanin2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
Yorum