Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MARŞPİYEL TAMİR FİYATI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MARŞPİYEL TAMİR FİYATI

Merhaba ,

Dün aracı İkitelli AutoKing'e götürdüm.Bende önceki sahibinden kalma ufak tefek göçükler tampon çizikleri için. 17 Haziranda kısmetse halledilecek.

Araçtaki en göze çarpan yer ise sağ arka kapının ön tarafına dogru 20-25 cm buyuklugunde marşpiyelde bir göçük var. Kapıda herhangi bir sey yok. sanırım dönerken kaldırım kenarına kaptırılmıs. Odakta komple değiştirmek lazım dediler zaten. Bura da ise çektirlme ile düzeltip , pütürlü boya atığ orjainal hale getireceklerini söylediler.
    Aynı zamanda pütürlü boya olduğu için makinalar boya değişimini orada ölçemez diye bir bilig verdiler

Gelelim asıl konuya : Mini onarıma girmeyeceğinden , fiyat 450 tl sizce normal midir??

Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler

Ynt: MARŞPİYEL TAMİR FİYATI

Anlaşma yapın yıllık olan 2 adet mini hasaranızın ikisinide kullansınlar yapsınlar

Not:O bölge tamiratı zor bölgedir saç ile arkasındaki takviyeler arasında fazla bir mesafe yok o yüzden değişim önerilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Anlaşma yapın yıllık olan 2 adet mini hasaranızın ikisinide kullansınlar yapsınlar

Not:O bölge tamiratı zor bölgedir saç ile arkasındaki takviyeler arasında fazla bir mesafe yok o yüzden değişim önerilir.
      Teşekkürler bilgilendirme için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bugün aracı bırakırken , tavsiyeniz üzerine mini hasarları birlestirelim dedim ancak olmadı malesef. Belki adamım olsa halledilirdi içerden ama sonraya bıraktım bende

Yorum

merhaba benim araba civic kardeşim ilk aldığımda sağ marşbiyeli vurmuştu. servis komple değişecek dedi marşbiyele 2000 tl istedi (sene 2011) bende dursun dedim sonra sanayide 800 dediler. sonra sultangazi tarafında ki sanayiye gittik hemşehri vs derken 100 tlye halletmiştim. ama boyayı tozdurmuşlar camlarda hala boya tozları var.
          2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

Benimde basima gelmişti arac biraz buyuk oldugu icin dar koselerde donerken dikkat etmek gerekiyor. Ama fiyat bence yuksek benim masbiye den yukarı doğru arka kapının altında da bir karislik felan bir eziklik vardı sanayide 150 tl ye yaptırmıştım. Kaportaciyi bildiğim için gonul rahatlığıyla yaptırdım cokta guzel olmuştu. Ama sanayide her boyaciyada guvenilmiyor, bildigin referansli bir yer varsa git yoksa yetkili servis yada autoking tercih edilir, en azindan muhatap bulursun. Benim kotu bir animda var tamponu surtmustum pis pis gorunmesin boyatayim dedim. Arabanin her yerine boya tozu yapismis camlar felan facia 100 lira boyaya verdim 250 lira oto yikamaya verdim temizletmek icin.
            Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
              Benimde basima gelmişti arac biraz buyuk oldugu icin dar koselerde donerken dikkat etmek gerekiyor. Ama fiyat bence yuksek benim masbiye den yukarı doğru arka kapının altında da bir karislik felan bir eziklik vardı sanayide 150 tl ye yaptırmıştım. Kaportaciyi bildiğim için gonul rahatlığıyla yaptırdım cokta guzel olmuştu. Ama sanayide her boyaciyada guvenilmiyor, bildigin referansli bir yer varsa git yoksa yetkili servis yada autoking tercih edilir, en azindan muhatap bulursun. Benim kotu bir animda var tamponu surtmustum pis pis gorunmesin boyatayim dedim. Arabanin her yerine boya tozu yapismis camlar felan facia 100 lira boyaya verdim 250 lira oto yikamaya verdim temizletmek icin.
              Geçmiş olsun boyle kotu tecrubeler yasamamak için dediğniz gibi ya bildik yere ya autoking e yaptırırım daha sonra

Yorum

İşleniyor...
              X