Mobil için Mobil Mobil 1™ ESP 0W-40 öneriyor. dexos2 standartında.
Ben 2 dir bunu kullanıyorum. Hatta bugün bakımdan geldim. Bu yağı alıp koydurttum. Birde yağda "mümkün olduğunca markadan markaya, mineralden sentetiğe, değişik viskozitelere geçmeyin" diye hatırlıyorum. Yani bir bakım şunu deneyeyim diğerinde şu öbüründe bu olmamalı diye okumuştum.
Ben Castrol Edge 5w30c3 kullanıyorum yakın zaman da değiştirdim. opel dexos2 standartını istiyor, aşağıdaki konuda bu standartı sağlayan marka ve tipleri bulabilirsiniz.
Motul markasını Megane aracımızda yıllardır kullanıyoruz. Maşallah motor saat gibi.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
arkadaşlar merhaba,
Castrol MAGNATEC "STOP-START" 5W-30 C2 4LT Motor Yağı fiat,pejo, citroen için yağ yapmış, Start stoplardaki aşınmalarda %20 daha fazla koruyucu olduğu belirtilmektedir.
bizim insignialarda kullanılabilecek start stop lar için böyle bir yağ var mı?
yukarıdaki yorumlarda mobil1 new life 0-40w yağ gördüm, benim önceki astrada bundan başka yağ kullanmadım, harika bir yağ, biraz pahalı ama kesinlikle tavsiye ederim.
Saygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
Merhabalar, bilmediğim için soruyorum.
1.4T lerde yağ değişiminde kaç lt yağ almak gerekiyor? 4 lt mi 5 lt mi?
Bir de LPG li motora hangi yağ koyulmalı 5w30 mu 0w40 mı?
Merhabalar, bilmediğim için soruyorum.
1.4T lerde yağ değişiminde kaç lt yağ almak gerekiyor? 4 lt mi 5 lt mi?
Bir de LPG li motora hangi yağ koyulmalı 5w30 mu 0w40 mı?
1.4 t lar 4 litre yağ alıyor.. 1.6 t lar 4.5 litre... ben mobil 1 new life 0w 40 kullanıyorum.. servisler gm 5w 30 koyuyor.. lpg işini bilemiyorum..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum