Arkadaşlar 2015 İnsignia 16t 170 hp mi yoksa Passat 2013 1.4 tsi Bluemotion mu?? sizce hangisi konfor güvenlik ve yakıt konusunda önerileriniz nedir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 16t 170 hp mi Passat 1.4 tsi Bluemotion mu??
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 16t 170 hp mi Passat 1.4 tsi Bluemotion mu??
Passat 150BG ACT otomatik olursa tahminimce 2lt az yakar manuelleri karşılaştırısan 1 lt az yakar diye düşünüyorum (122bg olanı bence hiç tercih etme 170 olan insignia ile de karşılaştırma derim), güvenlik konusunda ikiside yüksek puanlara sahipler, konfor ve haz konusunda test etmen görmen lazım derim. Ama fiyat olarak kıyaslarsak passat aynı donanımda 25 lira daha pahalı ki bunuda göz ardı etme, 25 lira fazla verince insignia 1.6 dizel otomatik alırsınki o zaman passattan hem daha ekonomik, hem şanzıman ve motordan dolayı daha güvenilir ve problemsiz hemde yine dizel otomatik olmasından dolayı daha değerli bir araba alırsın kanaatindeyim.Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
-
İnsignia görüntü açısından daha güzel bence. 1 6 170 bg tercih edilebilir.Yeni sidi motor Lpg de uyumlu. TSİ'ler daha tam uyumlu değil. Bence ikisini de deneyin, yol tutuş,konfor olarak. Hoşunuza gideni alın...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Araç sert kullanılacaksa yakıta bakmam deniyorsa insignia.daha konforlu daha ağırbaşlı ve ekonomik olsunsa passat.aynı şartlarda iki aractan passat %20 civarı az yakar.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Objektif yorumlar var burada. Aynı soruyu tospaa forumlarında sorulsa fanatiklik diz boyu olurdu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaObjektif yorumlar var burada. Aynı soruyu tospaa forumlarında sorulsa fanatiklik diz boyu olurdu.
Yorum
-
2015-2016 yıllarında çıkarılan yeni kasa passat desen anlarım da eski kasa ile yeni kasa insignia sportif görünüm ve yakışıklılık açısından değerlendirilemez bence. Birde malum sitede laf olsun diye dolaşırken hep dikkat ettim, 2015-2016 yeni kasa ve 1.4 TSI bluemotion (highline genelde baktıklarım) araçlarda özellikle hayalet ekran diye adlandırdıkları lcd ekran resimlerinde ortalama yakıt tüketimi hep 13LT/100KM şeklinde. Daha aşağısını paylaşan bir ilan resmi görmedim. İhşallah varsayılan değerdir o. Eğer kullanımda o 13 litreyi ortalamada yakıyorsa vay haline alanın, benim insignia ile ortalamam 8.4TL/100KM.
Yorum
-
Bir arkadaşım sorunları yüzünden 1.6 dizel Passat ını sattı geçenlerde, zaten işin aslı bendeki gibi tek tük örneklerden ziyade bir model yeni çıktığında bazı hastalıklarla doğduğu bilinir, bence Passat karşısında makyajlı Insignia daha güvenilir bir seçenek.
Bunun dışında Passat ın iç mekanı daha geniş, araç hatrı sayılır şekilde daha hafif bu yüzden 0-100 ve ş.içi tüketim olarak daha iyi ancak üst viteslerde ara hızlanmalarda Insignia daha esnek, yoldaki çok hafif kusurları Passat daha iyi emerken darbeler arttıkça Insignia daha iyi konfor sunuyor ve alt takımı da Passat gibi gürültü çıkarmıyor, yine Passat ta makyajla düzeleceğine emin olduğum bir rüzgar sesi sorunu da var.
2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof
Yorum
-
wv forumlarını gezmenizi ve konuları okumanızı tavsiye ederim. Ben o konuları gördüm okudum kararımı verdim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerwv forumlarını gezmenizi ve konuları okumanızı tavsiye ederim. Ben o konuları gördüm okudum kararımı verdim.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=edTGdtlKGGoSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum