İnsignia 1.6 t araçtan sonra sizce 1.4 yeni a4 mutlu edermi, bu aracı deneyen kullanan bilgisi olan varmı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni audi A4
Collapse
X
-
Ynt: Yeni audi A4
Orjinal yazı sahibi: emirklsİnsignia 1.6 t araçtan sonra sizce 1.4 yeni a4 mutlu edermi, bu aracı deneyen kullanan bilgisi olan varmı.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
-
Abim bu gün Audi ye gitmiş servis icin, yeni audi a4 leri satamamışlar. Bende yollarda hic gormuyorum 2015 model varmis hala ellerinde. Led far, navigasyon felan en fullüne 135 lira demisler onda da A3 var satıp A4 mu alsam diye düşünüyor. Bayaa kafasina yatmış. Fakat ic mekan kalitesi l, işçiliği felan A3 u tutmaz diyor.Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SelamiAbim bu gün Audi ye gitmiş servis icin, yeni audi a4 leri satamamışlar. Bende yollarda hic gormuyorum 2015 model varmis hala ellerinde. Led far, navigasyon felan en fullüne 135 lira demisler onda da A3 var satıp A4 mu alsam diye düşünüyor. Bayaa kafasina yatmış. Fakat ic mekan kalitesi l, işçiliği felan A3 u tutmaz diyor.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Audi malesef cizgisini bozdu o arabada. Xenon far aliyoesunuz eski tip boncuk.led veriyor ve arkalar led bile degil. Full led alirsan 15 bine o.zaman hepsi duzgun led oluyor. Arkasi inanilmaz dar. Ekran icine girmiyor ve cok mercedes ozentisi durmus. Vw 125 hp lik arabaya cift cikis egzoz koyar audi 150 jp arabaya tek cikis koymus ve 16 jant...nerden baksan olmamis benceF30 Sport+
Yorum
-
Bende bayide inceledim aracı tasarımı açıkçası çok hoşuma gitti. Ancak donanım seviyesindeki azlık ve uçuk fiyatlar can sıkıyor. Pazartesi test sürüşü için randevu aldım, bakalm naslmış araç. Alma düşüncem var ikinci el donanımlı araçlar bayideki boş fiyatlarına onlara bakıyorum. beni meraklandıran motorun performansı ve yakıt konusu açıkçası fabrika verilerine yakın yakan bir araçsa gerçekten çok iyi diye düşünüyorum
Yorum
-
Dod da 150-200 km de birçok yeni kasa a4 avantajlı fiyatlardan satılık. Bunlar çoğunlukla faturası kesilen 2015 modeller sanırım. Bir bakın isterseniz.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
Yorum