Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni audi A4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni audi A4

2016 da kasa değiştimi bilmiyorumda, geçen bi 2015 bindik bence hiç o paraların arabası değil. Insignia onu yanında kral desem abartmamış olurum sanırım. Az uzun insanlarda kafa az daha sunroofdan dışarı çıkıyor. D ye alınca bırak beni gideyim diye zorluyor ve baskı uyguluyor sanki...
    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

O paraya yazik,alinacak tek araba var oda c180amg yeni kasa
      Ne audi nede bmw ile kiyaslanamaz zaten
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bende yeni c180 i tek geçerim, fakat 3.20i 40. yıl paketide fenaymış eğer donanım-fiyat olarak ekonomik kaçıyorsa oda birinci tercih olabilir.
        Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

C180 yakıt sarfiyayı konusunda beni üzer diye düşünüyorum benznli 2010 model kullandım bir süre insigniadan bariz fazla yakıyor. Onun dışında bencede harika bir araba

Yorum

1.4 1.6 turbo destekli olupda 8-11 arası yakmayan araç yok A4'ün iç kısmı güzel ama dışı içi aynı şeyi söyleyemem.
            150hp olan yeni tsi-tfsi eski 160hp'lik gibi değil performans konusunda
            w204-w205 c180 alınabilir, imkan varsa 320ied 40.yıl' da donanım olarak çok başarılı

2016 w205 AMG

Yorum

Ben bu gün yeni a4ile test sürüşü yaptım aracın 3.vtesteki ivmelenmesi çok hoşuma gitti. Onun dişinda beklediğim gibi üzmeyen bi performansı mevcut rüzgar sesi konusunda başarılı. Bence insgniadan çok iyi değil. BiZim handikapımız insigbiadan sonra beğenmek çok zor

Yorum

İzmir de ben de incelemiştim, gerek kaporta gerek iç trimlerin işçiliği çok özenliydi, bu konuda 3 serisinden net olarak daha özenli bir model ama bir şekilde de onun kadar albenili gelmedi bana.

Yeni Insignia yı, makyajlı C serisini ve Vw grubunda yeni 1.5 motorları görmeden değişimi düşünmüyorum.
                2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                  İzmir de ben de incelemiştim, gerek kaporta gerek iç trimlerin işçiliği çok özenliydi, bu konuda 3 serisinden net olarak daha özenli bir model ama bir şekilde de onun kadar albenili gelmedi bana.

Yeni Insignia yı, makyajlı C serisini ve Vw grubunda yeni 1.5 motorları görmeden değişimi düşünmüyorum.
                  16-17 inç düdük gibi jantları yüzündendir
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Evet yeni insignia makyajlı c ve yeni a5 i çok merak ediyrum bende

Yorum

Abicim eğerki almadıysanız ve niyetinizde mercedes varsa..cla 180 dizeli kesinlikle almamanızı isterim beklentilerinizi yakıt dışında karşılamayacaktır..c200 d tek geçerim ekonomi performans konfor bi arada..cla ların eski havasıda kalmadı açıkçası göze artık çekici gelmiyo

Yorum

Teşekkür ederim cla bende çok düşünmüyorum gözümüz çok alıştı artık

Yorum

İşleniyor...
                        X