Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk depo tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlk depo tüketimi

Arkadaşlar aracım 1.6 sidi 170 bg AT ilk depo 73 lt benzin aldı. 450 km sonrasında ışık yandı. Tamamı şehir içi olan bu tüketim değerleri düşermi? Çok zorlamadan ortalama hızlarda kullanırım ilk başta 20 kusur lt ortalama şu an 13.8 teşekkürler.
    1.6 SIDI 170 bg AT

Ynt: İlk depo tüketimi

Yeni araçlarda pek bi rodaj olmuyor. Sen biraz alışıyorsun arabaya daha bi dengeli kullanıyorsun o fark yaratıyor, o yuzden biraz alisma sürecine bağlı tüketimin düşmesi. Belki turbo olayı sararsa artabile bilir .
    Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Bu ortalama için ya hızlı bir sürüş sitiliniz var yada araç kullandığıız yol şartı dik yokuşlar ve motor soğukken kısa mesafedir normal şartlarda bu oran yüksek turbo lu keyiflidir çok basarsan çok yakar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arac yol bilgisayarinda ortalama hız 20.2 km ve bir kaç atak hızlanma dışında hiç zorlamadan yapılan km hiç agresif kullanmadım. Kayseride oturuyorum ve dik rampa yok. sabah 9km gidip akşam aynı yolu dönüyorum. Trafik aşırı sıkışık değil ama açıkta değil inşallah düşer. Arabadan çok memnunum 10lt razıyım.
        1.6 SIDI 170 bg AT

Yorum

Benim istanbul içi ortalamam 9-10 lt idi..Manuel vites...

Yorum

Şu an aracım 1100 km de. Genel ortalama 11.4 de depoya 100 TL yakıt alınca yaklaşık 180 km gidiyorum ve ışık yandigindan daha 70 km kadar menzil gösterirken yeniden benzin alıyorum. Ortalama 10.4 full şehir içi kullanım.
            1.6 SIDI 170 bg AT

Yorum

İşleniyor...
            X