Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüksek km de insignialarda sorun yaşar mıyım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yüksek km de insignialarda sorun yaşar mıyım?

2.el olarak bütçem gereği 150.000 km de dizel insignia bana sorun yaşatır mı?
    Opelin kullandığı 2.0 dizel motoru hakkında düşünceleriniz nelerdir?
    Sizce otomatik vites mi tercih etmeliyim yoksa manuel mi?
    insignia kullanan arkadaşlar bu konuyla ilgili bana yardımcı olursanız memnun olurum.

Ynt: Yüksek km de insignialarda sorun yaşar mıyım?

Bence yüksek km.alıpta uğraşma.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...99470625/detay
    bu Araç bana ait.vereyim sana.Başın rahat olsun.
    1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

aracın güzelmiş fakat ben benzine yetişemem

Yorum

Serkan' ın aracı oldukça temiz. Bakımını da yeni yaptı. Triger, şanzıman yağı hepsi değişti.
        Dizel' bakımı önemli. alacak olduğunuz aracın nasıl kullanıldığı, bakımının doğru ellerde yapılıp yapılmadığı önemli. 150XXX km gibi yüksek rakamlarda risk daha geniş bir skalada mevcut.

Yılda ne kadar km yapıyorsunuz. Ve ne kadar zamanda bir araç değiştirirsiniz? Bu arada, uğur'un aracını kullandım. Araç muazzam temiz güzelde yok arakdaş insignia dedinmi 180' lik olacak. ARacı böyle sevdik biz.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

3. aracım olacak
          ayda 3 bin ve 4 bin km yol yapıyorum
          Emlak işiyle uğraşıyorum araba elim ayağım oluyor aksamda gezmeler oluyor vs malesef kullanıyoruz netice de benzinli aracımda oldu yetişemedim satmak zorunda kaldım.
          Ben istiyorum ki bi insignia alayım cosmo baktım 150.000 km de 60 bin tl civarında araçlar var
          Bana 1 yıl sıkıntı çıkartmasın yeter sonra satarım zaten 1 yıl yeterli
          Bulamazsam yada sorun yaşama ihtimalim varsa eski arabamdan astra j 2013 cosmo alıcam

Yorum

Açtığınız farklı bir konuda sorularınıza cevap vermiştim.

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            1- 2.0 Dizel düşünüyorsanız 50.000 TL yeterli bir rakam değil. Temiz, bakımlı, düzgün 2.0 dizeller 60.000 üzeri diyebilirim.
            2- Ben alacak olsam kesinlikle 150.000'de bir dizel almak istemezdim. 80.000 km altı ve bakımlı, diri bir araç arardım.
            3- Yakıt farkı 0 kilometre bayiden çıkan araçlarda rodaj süresi olduğu için ilk 15.000 kmye kadar yüksek olabiliyor. İlk bakımdan sonra bir miktar düşüş yaşanıyor. İlerleyen kilometrelerde de kullanıcıya ve yol durumuna bağlı olarak şehir içi 30 kuruş, uzun yolda 23 kuruşa kadar düşebiliyor.
            4- Bir depo ile 1100 kilometre görmüşlüğüm var. Çok sık dur kalk yapmadan, sabit bir hızla ve sakin bir sürüş stili ile yapılabilir.
            Ali abi Insignia olsunda kara dumancı olsun. :P

Yorum

150 bin arac + 1 sene 50 bin km, 200 bin de satılsa değeri daha da düşer.
              insignia 180 HP ortalama 8 litre, ( bu şehir içi veya şehir dışı ağırlığa göre değişir. )

50 bin km benzinli ile toplam yakıt: 18200 TL
              50 bin km mazot ile toplam yakıt: 14170 TL. ( 2,0 yakıtından tamemin değilim. )

Arada kabaca 5 bin TL fark var. Hesap sizde. Kolay gelsin.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Yağ bırak Uğur. Yok sensör, yok DPF Uğraşamam ben yaw. 180 ile tanıdım insignia yı. Diğerleri fos gelir bana bi turbo haric tabi :P

Yorum

150 k civarı dizel bence risk hele 200e gelince nasıl satılacak o 100 k benzinli 50 ye alınsa dizel olandan daha az değer kaybeder.bakım sorun vs bunlara girmiyorum dizel araçların çoğunda gördüğüm çok hor kullanıldıkları..
                  2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

En sakin otomatik kullanıcısı bile kullansa, o kmlerde otomatik vites her zaman risk diyebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                      150 bin arac + 1 sene 50 bin km, 200 bin de satılsa değeri daha da düşer.
                      insignia 180 HP ortalama 8 litre, ( bu şehir içi veya şehir dışı ağırlığa göre değişir. )

50 bin km benzinli ile toplam yakıt: 18200 TL
                      50 bin km mazot ile toplam yakıt: 14170 TL. ( 2,0 yakıtından tamemin değilim. )

Arada kabaca 5 bin TL fark var. Hesap sizde. Kolay gelsin.
                      aynen.Hesap Ortada. urock
                      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                        Yağ bırak Uğur. Yok sensör, yok DPF Uğraşamam ben yaw. 180 ile tanıdım insignia yı. Diğerleri fos gelir bana bi turbo haric tabi :P
                        Olabilecek şeyler abi bunlar. Tabi 180'lik başka birşey. Ondan inipte dizele bende binmezdim. Nasip olmadı BiTurbo kullanmak. Denizli'de bir iki araç varmış BiTurbo denk gelmedim hiç.

Yorum

Yüksek km her zaman risktir,almayın bence.
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

100.000 üzeri herzaman büyük risk, kendi aracımı 80.000'de aldım eğer tüm bakımları servis kayıtlı ve hasarsız orjinal olmasaydı 80.000'km bile düşünmüyordum. 1.4T'ler yakıt olarak çok üzmez eğer çok büyük performans beklentiniz yoksa öneririm.

Yorum

hakkınızda hayırlısı olsun seçiminiz her ne olursa
                              1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

İşleniyor...
                              X