Aracı hiç tereddüt etmeden diğer markalarda herhangi bir test sürüşü yapmadan direk gidip aldım ve hayatımda tereddüt etmeden gidip aldığım(giyim kuşam ıvır zıvır dahil.) ilk şeydi diyebilirim.Ve daha da güzeli her geçen gün doğru bir karar verdiğime inancım artıyor.Tabi araç çok yeni ve inşallah herhangi bir sorun yaşamam.Sizden ricam ilk defa dizel ve otomatik bir araç kullanacak olan bana ne gibi tavsiyeleriniz var öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2016 1.6 cdti beyaz renk oto. vites insignia aldım.Tavsiyeleriniz?
Collapse
X
-
Ynt: 2016 1.6 cdti beyaz renk oto. vites insignia aldım.Tavsiyeleriniz?
1. ve en önemli tavsiye "keyfini çıkarın".
Turbolu araçlar için genel olarak ilk çalıştırmada ve stop etme öncesi biraz rölantide beklerseniz motor ömrünü uzatır.
Otomatik viteslerde ortak olarak, vites konumunu değiştirdiğinizde vites oturmadan hareket etmeyin. Ayrıca eğimli bir yerde park edecekseniz önce "N" konumunda park frenini çekip, freni bırakarak aracın yükünün frenlere bindirilmesi ve daha sonra "P" konumuna alınması şanzımanın ömrünü uzatacaktır.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
-
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Aracınız hayırlı olsun.. kazasız belasız iyi günlerde kullanın... Ratip hocamın dedigi sabah ilk çalıştırma 10 15 sn bekleyip hareket etmek ve ozellikle performanslı kullanimlardan sonra biraz bekleyip stop etmek turbo ve diger aksamlar açısından iyidir..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mrtozdemir23Ratip bey vediğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Yalnız bu rölantide bekleme işi sadece kış aylarındamı yoksa sürekli mi yapılmalı?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Önce aracınız hayırlı olsun diyeyim, iyi günlerde kullanın.
Orjinal yazı sahibi: mrtozdemir23Yalnız bu rölantide bekleme işi sadece kış aylarındamı yoksa sürekli mi yapılmalı?
hemen gazlamayın demek isteniyor. Sıcak motor, özellikle performanslı kullanımdan sonra 30/60 sn
rölantide bekletip stop edilir, bu aralıkta turbo yavaş yavaş, yağlama devam ederek . durur. Hemen
stop ederseniz araç yağlamayı keseceği için turbu yağsız dönerek durmak zorunda kalır ve ömrü azalır.
Yorum
Yorum