Ynt: 2016 1.6 cdti beyaz renk oto. vites insignia aldım.Tavsiyeleriniz?
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Bu aracı yürütmeden önce bekletme işi kullanıcılar tarafından çok abartılıyor. İnsanlar oturup hiçbirşey yapmadan beklemek gibi algıladığından yapmak zor geliyor. Halbuki araca binip motoru çalıştırdıktan sonra, cüzdan telefon anahtar gibi eşyalarınızı yerleştirirken ve emniyet kemeri takma ayna ayarı derken zaten zaman geçiyor. Kışınsa aynı rutini uygulamanın yanında aşağı inip lastik kontrolü yaparsınız ve soğukta üşüyüp kaputun altına sığınan hayvanlar için kaputa iki pıt pıt vurursunuz. Araçtan inmeden önceyse önce eşyalarınızı toplayıp sonra motoru kapatırsanız gene aynı şekilde motora o süreyi tanımış olursunuz.
Ben 10 yıldır turbo araç kullanan biri olarak bu davranışlar bende refleks oldu, düşünmeden yapıyorum. Tıpkı bisiklet pedalı çevirmek gibi
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Bu aracı yürütmeden önce bekletme işi kullanıcılar tarafından çok abartılıyor. İnsanlar oturup hiçbirşey yapmadan beklemek gibi algıladığından yapmak zor geliyor. Halbuki araca binip motoru çalıştırdıktan sonra, cüzdan telefon anahtar gibi eşyalarınızı yerleştirirken ve emniyet kemeri takma ayna ayarı derken zaten zaman geçiyor. Kışınsa aynı rutini uygulamanın yanında aşağı inip lastik kontrolü yaparsınız ve soğukta üşüyüp kaputun altına sığınan hayvanlar için kaputa iki pıt pıt vurursunuz. Araçtan inmeden önceyse önce eşyalarınızı toplayıp sonra motoru kapatırsanız gene aynı şekilde motora o süreyi tanımış olursunuz.
Ben 10 yıldır turbo araç kullanan biri olarak bu davranışlar bende refleks oldu, düşünmeden yapıyorum. Tıpkı bisiklet pedalı çevirmek gibi
hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın, ekleyebileceğim tek tavsiyem tüm dizel araçlar için geçerli, yakıtı güvendiğiniz bildiğiniz yerden almanız zira kötü motorin kullanımı ciddi sıkıntılar çıkarabilir.
Rıfat bey dediklerinizde haklısınızda işte bugune kadar benzinli turbosuz araç kullandım ve sizde takdir edersiniz ki millet olarak sabırsız bir yapımız var Ancak dünden beri özllikle dikkat ediyorum bu hususa saygılar.
Yorum