Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Obd2 Araç Tespit Okuma Ve Silme Cihazı Elm327 Wifi ve Bluetooth

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Obd2 Araç Tespit Okuma Ve Silme Cihazı Elm327 Wifi ve Bluetooth

Merhabalar arkadaşlar 2 gündür bi ürün keşfetmiş bulunmaktayım.Belki arkadaşlar önceden keşif yapmışlardır belki kullanlarda vardır.Ama ben de paylaşımda bulunup
    arkadaşları bilgilendirmek istedim.ELM327 Diye bi cihaz gördüm nette gezerken.2 ürün satışı var çoğunluk olarak.1.si Bluetooth lu modeli (android işletim sistemleri cep tlf) bilgisayar için 2.si de yine aynı bu da wifi li sistem yine bilgisayar için ama bu ise ios işletim sistemleri için wifi den bağlantı sağlayıp okuma silme değerleri görme işlemlerini sanayiye çıkmadan kendi başımıza halletmemizi sağlayan bi sistem.fiyatları is Bluetooth su 20 tl wifi li si 60 tl.Bugün sipariş verip deneyip arkadaşlarla son durumu paylaşacağım.Bakalım nasıl bi ürün çıkacak...Saygılarımla.... hiho
    İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Ynt: Obd2 Araç Tespit Okuma Ve Silme Cihazı Elm327 Wifi ve Bluetooth

arama bölümüne elm327 yazarsanız bayağı bir sonuç çıkıyor. hatta biri Wifi modelini sipariş etmişti gelmişti. teşekkürler yinede.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bu tür cihazlar bir zamanlar pahalı ve bilinmiyordu ama bu ürünler teknolojiyi ve araçlarını seven kişiler için olması gereken bir aparat bu cihazlar sadece bizim araçlar için değil bir çok araç içinde kullanılabiliyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende aynen wifi li modelini sipariş verdim bakalım nasıl bi ürün ile karşı karşıya kalacağız ) Fatih abim herkese lazım aslında bu gidişle de tamirci olacagım
        İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Yorum

İşleniyor...
        X