Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı vw cc mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia mı vw cc mi?

Orjinal yazı sahibi: murat121
    Ses sistemi dsg nin kıvraklığı koltukların konforu biraz da iç mekan kalitesi diyebilirim.
    İntellilink R700 ses kalitesi DVD800 ile kıyaslanmayacak kadar iyi.
    Yeni kasanın şanzımanı dsg kadar başarılı, buna karşılık dsg sorunlu
    bir şanzıman, insignianın şanzımanı 0 sorun.

Yorum

Geçen haseki hastanesinin orda oturup çay içerken elemanın biri cc ile yanaşıp parketti..Neyse elaman da bizim oturduğumuz yere oturdu..Sırtı caddeye doğruydu..Çay sohbet derken çekicinin biri yanaştı arabayı kaldırmaya başladı ki elamanı uyardım..Koştu yetişti konuştu monuştu arabayı indirdiler...Sonra muhabbet ettik..Cc almayın aldırtmayın dedi..Araba hareket halindeyken motoru düşmüş..Sonra Almanya'dan kasa motor gelmiş..Yine aynı sonuç...Doğuş bir türlü olayı kabul etmeyince mahkeme süreci vs derken davayı kazanmış..2 hafta sonra Sıfırı verilecek dedi...Alır almaz satıp başka araba alacam dedi...İnsignia.yı anlattım..Git bi gör incele bak dedim...Bu arada yakıt olayı şehiriçi 10-12 lt,mış..Adamın yaşadıkları bunlarmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
        Cc den insigniaya geçerseniz arayacaginiz şeyleri soyleyim ben size. Ses sistemi dsg nin kıvraklığı koltukların konforu biraz da iç mekan kalitesi diyebilirim. Değişim yapmak iyidir aracı alırsanız da yorumlari nizi bekliyorum.
        Katılmıyorum, ses sistemi bose ve gayet iyi, şanzıman bence dsg den kötü değil, ergonomik baldır destekli recaro koltuklarla deneyin birde

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

trim sesi konusu hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam citirti oluyormu bozuk yolda

Yorum

Benim bu güne kadar dört insigniam oldu, hiçbirinden 'trim sesi'
            şikayetim olmadı. Kaldı ki arabadır bu ,premium tabir edilen markalar
            bile bozuk zeminde ufak tefek sesler verebilirler, bu doğaldır. Çünkü,
            onlarca hareketli parça bir araya gelip bütün oluşturuyorlar, yekpare
            masif mobilya değil ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scrapercar
              trim sesi konusu hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam citirti oluyormu bozuk yolda
              Şu an kullandığım araçta en ufak bir trim sesi vs. yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Flexi şase varsa kesinlikle insignia, öbür türlü hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al derim, üç aşağı beş yukarı kafa kafaya araçlar olduklarını düşünüyorum. Fakat flexi şasenin cc de bir karşığı yok, fiyat olarakda incelersek flexi şaseli bir insignia, aynı donanımda cc den daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.
                Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
                  Flexi şase varsa kesinlikle insignia, öbür türlü hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al derim, üç aşağı beş yukarı kafa kafaya araçlar olduklarını düşünüyorum. Fakat flexi şasenin cc de bir karşığı yok, fiyat olarakda incelersek flexi şaseli bir insignia, aynı donanımda cc den daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.
                  Üstad tamamen katılıyorum, flexi tadından yenmiyor ihihi

Yorum

Cc gorsel olarak cok sık. Bana gore 2 buyuk eksisi var.

1- yeni kasasi gelio. Ve yeniyle simdikinin arasinda gorsel ve teknolojik olarak cok buyuk ucurum olacak. Bu nedenle guncel CC bi anda cok eski gorunecek ve fiatlari da bariz dusebilur

2- o kdr gzl tasarima guncel kadanin ici hala 10 sene inceki passat b6

Bunun yaninda 1.6t nin uzunda 1.4tsi dan cok daha iyi bir motor oldugunu dusunuyorum

Yorum

Ben 5 ay oldu 1.6 dizel alalı benim tek hayal kırıklığına uğradığım nokta bozuk asfalttaki yol sesi lastik sesi alması. 245-40-19 boyutlarında lastiğin etkisini de unutmamak lazım tabi
                      1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                        Orjinal yazı sahibi: myurumez
                        insignia almadan önce cc almak forum sitelerinden araştırdım ortak sonuç olarak şöyle bir şeye rastladım. Wv satana kadar.
                        Biraz açıklasanız bunu
                        gerek forum sitelerinde gerekse şikayet var sitelerinde özellikle ww grubunun müşterilerine karşı ilgisiz ve baştan savma klasik sözlerle günü kurtarma adına yaptıkları insanları sıkıntılarıyla başbaşa bıraktıkları konusunda bir çok yorum ve şikayet gördüm. ww nin araçları benimde çok beğendiğim araçlar ki D segment bir araç alırsam mutlaka bir passat veya cc alırım derken bu tip yorum ve şikayetlerin etkisiyle insignia almaya karar verdim. Eğer benim gibi çok sık araç değiştiren biri değilseniz servis hizmeti ve firmanın aracının arkasında durması bence çok önemli.Biraz uzun olacak ama bundan önceki toyota aracımı sadece ve sadece servis hizmetleri gerekse toyota markasının verdiği güvene istinaden almıştım.Ancak öve öve bitiremediğim servis aracımı koyduğu yeri bulamadı iki saat bütün ekip araç araç arayınca anladım ki toyota nında suyu çıkmış .

Yorum

merhaba arkadaslar insignia 1.6 cdti at sport + kis paketi icin 108 bin fiyat aldim nasil sizce

Yorum

arkadaslar vw cc aracimi verip 1.6 cdti sport at insignia icin son karari vermek uzereyim olumlu yada olumsuz fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

Yorum

arac icin anlastim arkadaslar yarn gidip teslim alacagim insallah. yardimlariniz icin teskkurler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scrapercar
                                arac icin anlastim arkadaslar yarn gidip teslim alacagim insallah. yardimlariniz icin teskkurler.
                                güle güle kullanın, Allah kazadan beladan nazardan korusun...
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X