arkadaslar merhaba. su an kullanmakta oldugum 2014 model vw cc 1.4 tsi dsg aracimi satip 2015 model 5000 km de bulmus oldugum bi insignia 1.6 sidi 170 hp cosma araci almayi dusunuyorum. Vw cc den onceki aracim astra j 1.4t active select ti. acikcasi vw ve dsg sanzimana isinamadim. sizce mantikli bir is yapmis olurmuyum fikirlerinizi bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia mı vw cc mi?
Collapse
X
-
Ynt: insignia mı vw cc mi?
Mantık şu yönde olur,aldığın araç cc ile hemen hemen aynı performanstadır kalkış hariç,biraz daha sessizdir makyajlı insignia birde flexili ise durma al derimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
İnsignianın şanzımanı CC'den çok daha konforlu. Genel tabu vw'ler daha çabuk satılıyor(ikinci elde daha kuvvetli) diye fakat, son bir kaç ayda tanıdıklarımdan vw'sini satarken çok zorlananlar oldu. Bir tanıdığım yaklaşık bir ay önce gıcır gıcır bir cc sattı, istediği fiyatın anca 5 bin tl altına verebildi. Beklentiniz ve ihtiyacınız bu kriteri belirleyecektir.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Gecen bi cc benim aracın yanına parketmisti bi baktımda benim arabanın camları cc den daha geniş ve insignia yerden daha yüksek vede heybetli duruyordu. CC de güzel araç ama opel şanzımanın sorunsuz olması içimi rahatlatıyor2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Yorum
-
ben bugün vw forumlarını gezdim sorunları okudum ve maalesef onca para veren kişilere çok üzüldüm. adamların çekmedikleri kalmamış. paspas altından su girmesinden tutun, direksiyondan çatır çutur sesler, araç çalıştığında akvaryumdan su boşalıyor gibi gelen lokur lokur sesler, açılmayan kapılar, düşen çıtalar ve hemen hemen alayında patlayan şanzumanlar... cc kullanıcısı olarak en doğru kararı bence siz vereceksiniz...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Cc iyidir iyi olmasına ama VW araçlarını sürmesi çok sıradan geliyor nedense. Şunu demiyorsunuz bir kaçamak yapsamda arac sürsem biraz. Ama insigniada bunu dediginiz oluyor. Tabi zevk meselesi. Cc de boş araç değil sonuçta.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
Cc den insigniaya geçerseniz arayacaginiz şeyleri soyleyim ben size. Ses sistemi dsg nin kıvraklığı koltukların konforu biraz da iç mekan kalitesi diyebilirim. Değişim yapmak iyidir aracı alırsanız da yorumlari nizi bekliyorum.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
Yorum