Uzun yıllardır ailece Opel kullanıcısıyız, son aracım vectra C idi, comfort paket olmasına rağmen far ve yağmur sensörü mevcuttu. Şimdiki aracım ruhsatta Insignia 4DR EDT 1.6 + LET 180HP diye geçen bir model. Aracta far sensörü mevcut ama az önce yağmur yagarken denedim, sanırım yagmur sensörü yok. Yada ben beceremedim bilgisi olan var mıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yağmur Sensörü?
Collapse
X
-
Ynt: Yağmur Sensörü?
silegeçleri manuel olarak çalıştırdığınız kol üzerinde, vitesli dağ bisikletlerinde ki gibi vites değiştirmeye benzer bir çark var malumunuz. En dipten bir üste çarkı çevirdğinizde (sanırım 0 simgesiydi araç içinde olmadığım için tam hatırlamıyorum) çark oradayken silegeçleriniz otomatik çalışacaktır. Kullanma kılavuzunu internetten pdf formatından indirerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
-
Ynt: Yağmur Sensörü?
En sağdaki silecek kolunda, en dipten, yani kapalı konumundayken bir tık ileri alarak sensörü aktif edebilir, ileri tıklayarak da sensörün hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum