Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yağmur Sensörü?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yağmur Sensörü?

Uzun yıllardır ailece Opel kullanıcısıyız, son aracım vectra C idi, comfort paket olmasına rağmen far ve yağmur sensörü mevcuttu. Şimdiki aracım ruhsatta Insignia 4DR EDT 1.6 + LET 180HP diye geçen bir model. Aracta far sensörü mevcut ama az önce yağmur yagarken denedim, sanırım yagmur sensörü yok. Yada ben beceremedim bilgisi olan var mıdır?

Ynt: Yağmur Sensörü?

silegeçleri manuel olarak çalıştırdığınız kol üzerinde, vitesli dağ bisikletlerinde ki gibi vites değiştirmeye benzer bir çark var malumunuz. En dipten bir üste çarkı çevirdğinizde (sanırım 0 simgesiydi araç içinde olmadığım için tam hatırlamıyorum) çark oradayken silegeçleriniz otomatik çalışacaktır. Kullanma kılavuzunu internetten pdf formatından indirerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorum

En sağdaki silecek kolunda, en dipten, yani kapalı konumundayken bir tık ileri alarak sensörü aktif edebilir, ileri tıklayarak da sensörün hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yağmur sensörünü aktif hale getirdiğinizde veya devre dışı bıraktığınızda sürücü bilgi ekranında (direksiyon hızasındaki ekran) "yağmur sensörü açık" veya "kapalı" şeklinde hatırlatma yazısı yazacaktır.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

resimde görüldüğü gibi olacak. Dün gece yanlış söylemişim. 0 simgesinin 1 tık üzeri otomatik mod. Bisiklet vitesi gibi olan yuvarlak çark ise hassasiyeti ayarlıyor sensörün.

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar varmış sanırım ☺

Yorum

İşleniyor...
            X