Herkese iyi forumlar abiler bi sorum olucakti muayneye gidicem de bugun jantlari degistirdim ben eski ebatlar 225.55.17 di ben 245.40.19 taktim kalirmiyim acaba muaynede problem cikarirlar mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jant buyutme
Collapse
X
-
Ynt: Jant buyutme
Orjinal yazı sahibi: FacomXMuayene yapan kişi Şöför kapısının iç kısmında araç lastik ve jant bilgilerini kontrol ederse sıkıntı yaşatabilir .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Valla abiler cok kararsiz kaldim aslinda fabrika ebatlari bu olculerde sorun cikartmamalari lazim da iste bide benim aracin on 3.5 cm e yakin basik ordan da killik cikarirlar kesin2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: FacomXMuayene yapan kişi Şöför kapısının iç kısmında araç lastik ve jant bilgilerini kontrol ederse sıkıntı yaşatabilir .ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Suda bana cok sacma geliyo satmasi yasak degil yapinca da muaynede gecmiyo trafikte o kadar arac var yapili gecmese bile degistirip tekrar yapiyo adamlar izin verin gitsin sacmalik cidden2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
Yorum
-
Sira beklerken bi 5.20 geldi 20 jant vardi on arka basmisti araci capraza aldilar biraktilar arka yaylarini açtır gel dediler bunu duyunca bende korkmaya basladim tartisma falan cikarttilar ortalik karisti bi orda araci tekrar aldilar capraza olmaz dediler gonderdiler bende korkmaya basladim benim arkalar disari cikintili biraz neyse sira geldi bana aldilar araci adam jantlari gordu el kol yapmaya basladi dedim kaldim bende sonra aldi araci far ayarlarina bakti dedim capraza almiycak benim arabayi oh dedim dememle rampalari getirdi capraza bi aldilar rampanin yarisinda kaldi araba jantlar oturdu cikmadi arac onden camurluga geldi arkadan da cikintili oldugu icin arka da oturdu adamlar kalem falan sokmaya calisti hic bi yere girmedi rampaya da tam cikmadi arac icimden dedim kaldi arac sonra cikartti araci bos bi yere alin bekleyin beni dedi aldim araci sonra bilgisayarin basina gecti biseyler yazmaya basladi sonrabi geldi gecmis olsun dedi goz kirpti bana gecirdi bayagi sevindim bende bi daha ugrasmak zorunda kalmadim Birazda şans isi bu is bmw nin lastik ebatlari kapi arasinda yaziyomus hemde ama biraktilar adami sasirdim bende oyle boyle atlattim ama2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HkmdRSira beklerken bi 5.20 geldi 20 jant vardi on arka basmisti araci capraza aldilar biraktilar arka yaylarini açtır gel dediler bunu duyunca bende korkmaya basladim tartisma falan cikarttilar ortalik karisti bi orda araci tekrar aldilar capraza olmaz dediler gonderdiler bende korkmaya basladim benim arkalar disari cikintili biraz neyse sira geldi bana aldilar araci adam jantlari gordu el kol yapmaya basladi dedim kaldim bende sonra aldi araci far ayarlarina bakti dedim capraza almiycak benim arabayi oh dedim dememle rampalari getirdi capraza bi aldilar rampanin yarisinda kaldi araba jantlar oturdu cikmadi arac onden camurluga geldi arkadan da cikintili oldugu icin arka da oturdu adamlar kalem falan sokmaya calisti hic bi yere girmedi rampaya da tam cikmadi arac icimden dedim kaldi arac sonra cikartti araci bos bi yere alin bekleyin beni dedi aldim araci sonra bilgisayarin basina gecti biseyler yazmaya basladi sonrabi geldi gecmis olsun dedi goz kirpti bana gecirdi bayagi sevindim bende bi daha ugrasmak zorunda kalmadim Birazda şans isi bu is bmw nin lastik ebatlari kapi arasinda yaziyomus hemde ama biraktilar adami sasirdim bende oyle boyle atlattim ama
Yorum
-
Sol on lastigin ve sag arka lastigin arkasina rampa koyuyolar araci geri geri çıkarıyolar rampaya.
Saolasin abi2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
Yorum
-
Eski aracımda fabrikasyon 175*70*13 jant lastik vardı. O şekilde muayeneye girmiştim. Ardından gelen ilk muayeneye 195*50*15 lastik ve jant ile girdim. Hiçbir sorun çıkmamıştı.
Lastik ve jant büyütürken uyulması gereken kurallar var. Riayet edince sorun olmaması lazım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum