Duyuru

Collapse
No announcement yet.

6566 ile ilk 3000 km

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 6566 ile ilk 3000 km

Aracım 1.6 dizel otomatik beyaz insignia sport.Opsiyon olarak arabada kış paketi bulunmakta.Fiyat farkını ödeyerek garantiyi 5 yıla çıkarttım.100 tl,ye kartel koruma taktılar..Arabayı şubat 1,de Ankara Opan Opel,den aldım..Türkiyede ki son iki 2015 model arabalardan biriydi..Bir tane İzmir,de bir tane Ankara,da buldum..İzmirdeki gri Ankarada ki beyaz renkli olunca tercihimi beyazdan yana kullandım..Arabayı bayiden alıp çıkınca direkt olarak istanbul,a doğru hareket ettim..Hemen çıkıştaki benzinliğe girdim..Lastik basınçlarını kontrol ettim önler 46,arkalar 44,tü..Basınçları 34,e düşürdüm...Bayideyken kontak çalışmadı,benzinlikte pompa çalışmadı..Toplam da 200 tl,ye tıkır tıkır çalıştılar haha haha haha..Ankaradan İstanbula 5.7 ortalama ile geldim..Kartaldan zeytinburnuna yaklaşık 4 saatte varabildim..Genelde 120 km ile geldim..Bir kaç defa 190 km,ye kadar çıktım..Şuana kadar 1000 tl yakıt aldım..3050 km yol yapmışım..400 km gidilecek yol gösteriyor..3000 km ortalaması 7.0 lt...Bunun 800 km şehirlerarası geri kalan ise İstanbul içi..Kapı ayarların da bir sorun var gibiydi rüzgar alıyordu..Odakta Tarık beyle görüştüm..Ayar yapılınca rüzgar olayı çözüldü.Onun dışında şuana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım..Çağrı kardeşimin yanına gittim kırmızı kaliper kapağı taktırdım..Kapağın üstüne kızımın ve oğlumun adını yazdırdım..Geçen hafta da bijon kapaklarını boyayıp vernikledim.Jantın ortasındaki opel logosunun bulunduğu kapağıda boyayacağım.Renk konusun da karar veremedim..Beyaz veya sarı olabilir.Bijon kapakları kurusun diye pencerenin önüne koydum hain bir karga birkaçını gagalayıp boyayı mahvetti yetmezmiş gibi kapaklardan birini alıp götürdü.Napacaksa artık angry angry Genel anlam da çok memnunum..Gönül rahatlığıyla iyi ki almışım diyorum..

Ynt: 6566 ile ilk 3000 km

Maşallah güle güle kullanın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      Maşallah güle güle kullanın
      Teşekkür ederim Sedat bey..Cümlemize kazasız sürüşler..

Yorum

Maşallah önemli olan bu mutluluk zaten.. Verilen paraya değdiyse olay bitmiştir.. Biz biraz da fazla seviyoruz sanki araclarımızı bilemiyorum..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
          Maşallah önemli olan bu mutluluk zaten.. Verilen paraya değdiyse olay bitmiştir.. Biz biraz da fazla seviyoruz sanki araclarımızı bilemiyorum..)
          Hocam noktayı koymuşsun daha ne diyek ihihi ihihi ihihi

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun. Yalnız lastik basınçları çok fazla biraz düşürün daha konforlu olur...
            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erdo
              Hayırlı uğurlu olsun. Yalnız lastik basınçları çok fazla biraz düşürün daha konforlu olur...
              Aynı gün lastik basınçlarını 34,e indirdim zaten...Uyarınız için yinede teşekkürler...

Yorum

Hey maşallah,güle güle kullanın...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                  Hey maşallah,güle güle kullanın...
                  Teşekkür ederim..Hep beraber inşallah...

Yorum

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bu forumdaki insigniaları görenler insigniasız duramazlar gerçekten herkes aracın hakkını verip binen insanlar aracı benm gibi edition olanlar forumu tanımadan insigniacı olanlar..ciddi manada herkese kazasız belasız keyifli sürüşler hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
                        Teşekkür ederim Ulaş bey çok sağolun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                          Bu forumdaki insigniaları görenler insigniasız duramazlar gerçekten herkes aracın hakkını verip binen insanlar aracı benm gibi edition olanlar forumu tanımadan insigniacı olanlar..ciddi manada herkese kazasız belasız keyifli sürüşler hayırlı olsun güle güle kullanın
                          Hakan bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...Mevlam kazaları belaları cümlemizden uzak eylesin....

Yorum

Maşallah Kazasız belasız binmek nasip olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Hain karga fenaymış haha

Yorum

İşleniyor...
                              X