Lastiği kaldırım köşesine taktım ve zedelendi .Continental lastik teki 640 tl, michelin lastik takımı 3300 falan.Ne yapsam diye düşünüyorum.Araba daha 2500 km de.Birde jantta çizik oldu .Janta rütuş falan oluyor mu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik gitti
Collapse
X
-
Ynt: Lastik gitti
Çok geçmiş olsun,bence çıkma bakmayın malum afyondasınız,size 300-400 arası birşeye denk gelir, 0 lastik almak en mantıklı aracın km çok düşük,jantıda oralarda kim yapar bilemedim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Gelde 20 inç kullan çok çok geçmiş olsun gerçekten üzücü allah daha kötüsünden korusun..jant olayını bi araştırın derim rütış galan oluyosa çok iyi ..lastiğe gelince kesinlikle ama kesinlikle 1 adet conti alın yola devam edin 2500 de sıfır henüz lastikleriniz geçmiş olsun tekrardan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mustafa147Orjinal yazı sahibi: insgna44Çok geçmiş olsun.. lastik yarıldımı kullanılamaz durumdamı..?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colt45kaldırımın sivri kenarına denk gelömiştir. lastiğin ya aynı markasını alacaksınız ya da çift değiştirmeniz lazım desen farkından dolayı2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
Yorum