Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba arkadaşlar

Merhaba sevgili arkadaşlar.Ben Arjen Batman/Elih'ten katılıyorum.Kaç gündür siteyi takip ediyor ve beni ciddi şekilde etkiledi desem yeridir.En azından saygı sevgi çerçevesinde oluşan atmosfer tam bir hoş görü bilgi/alışveriş yardım vs kanalı diyebilirim.Sevgili arkadaşlar sizden ricam şu ben 2012 model insignia almayı düşünüyorum
    ARAÇ 2012 MODEL 2.0 CDTİ İNSİGNia COSMO
    FLEXRİDE ŞASE OTOMATİK

2 JOİSTİK

3 İNFİNİTİ SES SİSTEMİ FABRİKA CIKIŞI

4 DVD 900 FABRİKA CIKIŞI

5 OPC JANT

6 DERİ DÖŞEME FABRİKA CIKIŞI

7 NAVİGASYON

8 SUNROOF

9 BLUETOOTH

10 AFL (OPEL SÜRÜŞE DUYARLI FAR SİSTEMİ)

11 ARAÇTA 220 VOLT ELEKTRİK PİRİZİ FABRİKA CIKIŞI

12. HASAR KAYDI YOK BOYA YOK

ŞU AN AKLIMA GELENLER BUNLAR BU DOLULUKTA INSIGRA BULAMASSINIZ

116.000 km de bütün agır bakımları yapıldı şuan 118.000 km de sizce bu donanımdaki makinayı 79000 tl almam uygunmu veya tavsiye edeceğiniz başka bir araba varmı ilgiliniz için tşk..

Ynt: Merhaba arkadaşlar/Fikir/Düşünce yardımlarınıza ihtiyacım var..

Orjinal yazı sahibi: Arjen
    Merhaba sevgili arkadaşlar.Ben Arjen Batman/Elih'ten katılıyorum.Kaç gündür siteyi takip ediyor ve beni ciddi şekilde etkiledi desem yeridir.En azından saygı sevgi çerçevesinde oluşan atmosfer tam bir hoş görü bilgi/alışveriş yardım vs kanalı diyebilirim.Sevgili arkadaşlar sizden ricam şu ben 2012 model insignia almayı düşünüyorum
    ARAÇ 2012 MODEL 2.0 CDTİ İNSİGNia COSMO
    FLEXRİDE ŞASE OTOMATİK

2 JOİSTİK

3 İNFİNİTİ SES SİSTEMİ FABRİKA CIKIŞI

4 DVD 900 FABRİKA CIKIŞI

5 OPC JANT

6 DERİ DÖŞEME FABRİKA CIKIŞI

7 NAVİGASYON

8 SUNROOF

9 BLUETOOTH

10 AFL (OPEL SÜRÜŞE DUYARLI FAR SİSTEMİ)

11 ARAÇTA 220 VOLT ELEKTRİK PİRİZİ FABRİKA CIKIŞI

12. HASAR KAYDI YOK BOYA YOK

ŞU AN AKLIMA GELENLER BUNLAR BU DOLULUKTA INSIGRA BULAMASSINIZ

116.000 km de bütün agır bakımları yapıldı şuan 118.000 km de sizce bu donanımdaki makinayı 79000 tl almam uygunmu veya tavsiye edeceğiniz başka bir araba varmı ilgiliniz için tşk..

Yorum

Ynt: Merhaba arkadaşlar

Hoş geldiniz...Eş değer araba fiyatlarını araştırın bence...Az çok kafanızda bir fikir oluşur..Bu arada arabanın donanım çok iyiymiş...

Yorum

Mrb.3 haftadır araştırıyorum.Ama donanım olarak indiğini en üst seviyede.Acaba bu donanıma bu fiyat uygunmu.Lütfen beni bilgilendirin.İlginiz için tşk.

Yorum

welcome

Yorum

Hoşbulduk Ömer bey.Nasılsınız.Ömer bey siz Nasıl buluyorsunuz.?

Yorum

welcome

Donanımın maşallahı var da fiyat neredeyse sıfır km fiyatı. Geçenlerde 2015 1.6T cosmo otomatiği 80 bine almışlardı.

Ekleme: Sizin araç dizelmiş

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bu arabayı kayın biraderim için düşünüyordum.Satıcıya mesaj attım, şasi numarasını istedim.
                Plakadan yaptığım sorgulamada bir sorun yoktu,hasar kaydı görünmüyordu.Ancak, bu sorgu
                her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor.Plaka değişmiş olabiliyor.Doğru bilgi şasi numarası ile
                ediniliyor.Ben ısrarla istedim, satıcı tenezzül edip cevap bile vermedi. Benim kanaatim bu aracın
                kilometresi ile oynanmış olduğu yönünde.Bilgiler doğru olsa , bu aracın normal fiyatı 85-90 bin tl
                arası olmalıydı,ucuzluğunun sebebini araştırmak gerekiyor. Şayet, servis geçmişine ulaşılabiliyorsa
                ve sorun, sıkıntı yoksa alınır. Aksi halde uzak durmalı diye düşünüyorum.

Yorum

Çok ama çok tşk ederim Şaman bey.Bu tarafı hiç düşünmemiştim.Satıcı ile tekrar iletişime geçicem.Şayet dediğiniz gibi şasiyi vermemekte veya en azından kendisi sorgulayıp yayınlamasa bende vazgeçerim.İlgin için tşk..

Yorum

Opsiyonlar çok iyi, ama Necmettin Ağabey'e katılıyorum iyice kontrol edin, bu doluluktaki bir araç çok keyifli olur, tecrübeyle sabittir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşbulduk sevgili arkadaşlar.Fatih abi en sonunda gelebildin.Abi arkadaşlardan bir kaç fikir edindim.Rica etsem Engin insignia tecrübelerinden faydalanabilirmiyim.Abi istediğim bütün donanımlar bu makinada mevcut sence bu fiyat normalmi "sizce bu araç cc,520 lerle beni üzerimi.Veya bu fiyata tasfiye edeceğiniz başka araç varmı acaba.Tşk

Yorum

welcome
                          [Center]    
                                                 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

welcome
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                            X