Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ŞAŞIRDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ŞAŞIRDIM

eski insigniamda Michelin di zaten lastikler. Para durumunu düzelteyim ziebart ses yalıtımı ve lastik değişimini düşüneceğim. başka da yapacak bişey kalmıyor zaten
    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Bu çamurluk içine yalıtım işi o kadar konuşuldu ki ben de yaptırmaya karar verdim, bakalım kime yaptıracağız düzgün bir şey Diyarbakır'da
      Benim aracta var 3m izalosyon spreyleri var bence ise yariyor ozellikle lastik ve yol seslerinde azalma oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
        eski insigniamda Michelin di zaten lastikler. Para durumunu düzelteyim ziebart ses yalıtımı ve lastik değişimini düşüneceğim. başka da yapacak bişey kalmıyor zaten
        Mustafa Bey merhaba,

bu ebattaki jantları maalesef 33-34 barda kullanamazsınız, hafif keskin bir çukurda yanağı ezer. En az 37-38 basmanız gerekmekte, bu sesi artırıyor, bir de performans lastiklerinde ekonomi lastiklerine göre daha fazla ses yapıyor. Görünümleri mükemmel ve yol tutuşları iyi olsa da konfor bakımından büyük jant çok dezavantajlı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Bu çamurluk içine yalıtım işi o kadar konuşuldu ki ben de yaptırmaya karar verdim, bakalım kime yaptıracağız düzgün bir şey Diyarbakır'da
          Benim aracta var 3m izalosyon spreyleri var bence ise yariyor ozellikle lastik ve yol seslerinde azalma oluyor
          Abi senin araçta zifte benzer bir malzeme vardı. O 3m izolasyon spreyi miydi?

Yorum

Mehmet evet 3m sprey

Ama yapacak iyi bir usta bulmak lazım

Normalde bir araca 1 3m Sprey yeterli diyorlardı bizim usta sağlam olsun diye biraz abartmıştı her dablumbaza 1 3m sprey yani aracım normal araçtan 3 kg daha ağır oldu haha haha haha haha
            Ses İzalasyonu Lastik Uğutlusu ve asfalt sesini azaltmak için

http://insigniateam.com/forum/index....8490#msg258490

Yorum

İzalosyon konusu linki

http://insigniateam.com/forum/index....48796#msg48796

Yorum

Orijinalinde sıfır izolasyon mu var çamurluk içinde
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bildigim kadari ile yok

Yorum

Fotoğraflarda da öyle göründüğü için sordum, bu durumda yalıtım yapmak gerekli, gerçi ben çok da şikayetçi değilim insigniadan ama fazla yalıtım göz çıkarmaz.

Yorum

Ben 18 jant ile kullanıyorum yol ve lastik sesi sıkıntım yok, bridgestone potenza var ustunde bildiğim kadari ile sert bir lastik bundan sonra nasipse biraz daha konforlu bir lastik sececem daha bi iyi olur. Bence siz 18" yapın, yalıtım masrafi yapmayin bosuna cikan 19-20 ler çöpe gitmesin biz degerlendiririz.
                      Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
                        Ben 18 jant ile kullanıyorum yol ve lastik sesi sıkıntım yok, bridgestone potenza var ustunde bildiğim kadari ile sert bir lastik bundan sonra nasipse biraz daha konforlu bir lastik sececem daha bi iyi olur. Bence siz 18" yapın, yalıtım masrafi yapmayin bosuna cikan 19-20 ler çöpe gitmesin biz degerlendiririz.
                        Kardeş gayserinin neresindensin

Yorum

İşleniyor...
                        X