Duyuru

Collapse
No announcement yet.

16" Saç Jant

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 16" Saç Jant

İlerleyen kış döneminde kışlık lastik için jant aramaktayım. Fakat orjinal 16" saç janta rastlamadım bilen duyan elinde olup satmayı düşünen var mı ? 16" aramamın sebebi de lastiklerin daha sesaplı olması.

Ynt: 16" Saç Jant

Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz ancak 225/55/17 kışlık bile aracı fazlaca yumuşatıyor. 16 inç ile sürüş keyfinizi çok düşürürsünüz kanaatindeyim. İlla 16 inç istiyorum derseniz de boş Edition'lardan çıkma orijinal jant arayabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Editionlarda 16" jant mı geliyor ? Dikkat etmemişim. Kışın şehir içi olacağı için sürüş konforunu çok fazla etkilemez.

Yorum

Transporter ve caravella da bulunan 16" 5x120 bijon aralığındaki jant insigniaya olur mu ?

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...37877083/detay

Yorum

16 jantla insignia uçup gider hele ilk kalkislar çok daha serilesir bence.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Bu jantla arabanın görüntüsünün ırzına geçilmiş resmen
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

O ilana baktım benim derdim işi ucuza kapatmak. Kışın araç sadece okula gidip gelecek o yüzden 4 adet ucuz sac jant ve 215/60/16 kış lastiği alıp şehir içinde mahsur kalmamak.

Yorum

İşleniyor...
                X