Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni araç

Hayırlı günler cümleten geçici olarak tasarruflu ayağımızı yerden kesecek bi araç bakıyoruz lakin 2 araç arasında kaldık..hyundai i20 1.4 dizel 90 ps sense ve chevrolet aveo 1.3 dizel 95 ps ltz sedan..yakıt tüketimleri aynı iki aracında daha öncesinden i20 kullandık gayet seri ve atik bi araç donanım seviyeside iyi fakat yol tutuşu fren sistemi olarak kaliteli sayılma kaporta olayından bahsetmek bile istemiyorum çok kötü..aveo hakkında bilgim yok ama daha donanımlı start stop 8 hava yastığı vs vs ama yol tutuşu falan nasıl kaporta kalitesi ve ve ve servis anlayışı bakımları pahalıdır gibime geliyo sonuçta opel bakıyo..i20 periyodik bakımı 250 ye yapıyoduk..yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum fiyat olarakta ikiside hemen hemen aynı bütçede

Ynt: Yeni araç

aveo nun fazla yaktığı ile ilgili yorumlar okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, i20 ninde otomatik viteslisi kardeşimde var 2014 model. o da emsallerine göre fazla yakıyor, ama araçtan memnunlar. görsel olarakta daha güzel. ben i20 derdim ve piyasası olan değeri fazla düşmeyen bir araç. 2. elde daha kuvvetli.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Teşekkürler daha öncesinden kullandığım içinde biliyorum i20 güzel araç piyasa olarakta canlı dizel olduğu içinde ikiside az yakıyor detaylı kontrol ettim ve baktım..ama tercih olarak en iyisi i20 tercih etmek..

Yorum

İ20 derim,

Satarken seni üzmez
        İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

İ20 derim bende...

Yorum

Teşekkürler abilerim eyvallah seçimim sizlerinde fikirlerinizle i20

Yorum

I20 derim, hem dizel hem az yakıyor, hem ikinci eli hareketli, hem de o sınıfın ihtiyaçlarını karşılıyor.. Ben de kullanmıştım tavsiye ederim.

Yorum

İşleniyor...
              X