Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.4+atiker sıvı lpg

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel insignia 1.4+atiker sıvı lpg

Atikerde sorun yaşarsınız.
    Prins bu işin en iyilerinden. Prins' de sorun yaşayan duymadım.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Atiker montajı yapan ustanızın atikeri önermesi kadar doğal bişey olmaz zaten
      Sonuç olarak bu işin mercedesi prins tir ,tofaşı da atiker.
      İkiside işinizi görür ama çıkartacağı sorunları göze alarak karar verin.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ben Brc sequent32 taktırdım ama imkanım olsa vialle taktırırdım. Atikerin enjektörleri yeterince hassas değil ama dymco hana gibi bir enjektör takarsanız atikerde gayet iyi çalışır.

Yorum

Atiker'de sıvı sistem yok ayrıyeten.Yeni üretilecek daha,bilginiz olsun.Sıvı sistem olmadıktan sonra da Atiker olmaz bence...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Araçta Atiker var ayrıca yağlı sistemli

Yorum

Başlığa sıvı sistem yazmışsınız,o yüzden dedim. Yağlamalı ve sıvı sistemler tamamen farklıdır...
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yağlı sistemin markası yoktur tüm markalara takılabilir 300 tl ek ucreti vardır kesin bilgi saygılar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uNReaL
                  Yağlı sistemin markası yoktur tüm markalara takılabilir 300 tl ek ucreti vardır kesin bilgi saygılar
                  Evet dediğiniz gibi yağlı sistem sonradan takılmış ama keşke atiker değilde sıvı sistem prins takılsaymış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                    Başlığa sıvı sistem yazmışsınız,o yüzden dedim. Yağlamalı ve sıvı sistemler tamamen farklıdır...
                    Evet dediğiniz gibi sıvı sistem farklı yağlamalı sistem farklı

Yorum

Atikerde yaz sonu gibi sıvı sistem çıkaracakmış. Fiyatida 4000-5000tl arası olacakmış.
                      .
                      Prinsi ben neredeyse 1 yıldır bekliyorum ama Kit yok. Birkaç insignia ya takildi, sonra kit gelecek bekleyin dediler. Ne gelen var ne soran.
                      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi

Şöyle bir gerçek var ve bu konu ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucu ulaştım.
                        Doğru bilinen bir yanlış aslında galiba lpg cilerin çıkardığı bir hurafe sanırım.
                        Tüm araçlarda kullanılan orjinal supaplarda dahil hepsi çelik.Yani çelik olmayan bir supap ın motorda kullanılma gibi bir durum yok.Ve bu supap lar yüksek alaşımlı çelikler.Genellikle krom,nikel ,vanadium,silisyum alaşımlı ve üzerleri kiminin bazı yüksek sıcaklığa dayanıklı kaplama malzemeleri ile kaplanıyor.
                        Yani söylendiği gibo mağnezyum alaşımlı hiç bir supap bulunmuyor bu tamamen yalan ve bu yalan gerçek gibi tüm piyasada konuşuluyor.
                        Çok değerli hatta bir nevi bomba etkisine sahip bir paylaşım, teşekkürler.
                        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Arkadaşlar İnsignia aracımı aldım aracımda Atikerin sadece tankeri var diğer sistem landirenzo lpg turbo yağlamalı sistem

Yorum

Hayırlı olsun clapclap

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                              Hayırlı olsun clapclap
                              Teşekkür ederim sağolun

Yorum

İşleniyor...
                              X