Atiker montajı yapan ustanızın atikeri önermesi kadar doğal bişey olmaz zaten
Sonuç olarak bu işin mercedesi prins tir ,tofaşı da atiker.
İkiside işinizi görür ama çıkartacağı sorunları göze alarak karar verin.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Ben Brc sequent32 taktırdım ama imkanım olsa vialle taktırırdım. Atikerin enjektörleri yeterince hassas değil ama dymco hana gibi bir enjektör takarsanız atikerde gayet iyi çalışır.
Atikerde yaz sonu gibi sıvı sistem çıkaracakmış. Fiyatida 4000-5000tl arası olacakmış.
.
Prinsi ben neredeyse 1 yıldır bekliyorum ama Kit yok. Birkaç insignia ya takildi, sonra kit gelecek bekleyin dediler. Ne gelen var ne soran.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Şöyle bir gerçek var ve bu konu ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucu ulaştım.
Doğru bilinen bir yanlış aslında galiba lpg cilerin çıkardığı bir hurafe sanırım.
Tüm araçlarda kullanılan orjinal supaplarda dahil hepsi çelik.Yani çelik olmayan bir supap ın motorda kullanılma gibi bir durum yok.Ve bu supap lar yüksek alaşımlı çelikler.Genellikle krom,nikel ,vanadium,silisyum alaşımlı ve üzerleri kiminin bazı yüksek sıcaklığa dayanıklı kaplama malzemeleri ile kaplanıyor.
Yani söylendiği gibo mağnezyum alaşımlı hiç bir supap bulunmuyor bu tamamen yalan ve bu yalan gerçek gibi tüm piyasada konuşuluyor.
Çok değerli hatta bir nevi bomba etkisine sahip bir paylaşım, teşekkürler.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum