Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bugün Motul X-clean 8100 5W40 yağ koydum arabama. İlk çalıştırmada bile sessizliği ve titreşim azalmasını hissettim. GM 5W30 kullanıyordum. Yakıta da etkisi olur sanırım. Çok iyi şimdilik.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
30.000km nin gelmesini bekliyorum; GM den Castrol Edge 5w30 Titanium Fst Dexos2 ye geçip farkları görmek için
...yazarken yoruldum yahu!
Sana 30.000km nedir ki kardeşim, Bayram'dan sonra olur sanırım haftasonu yağ çubuğuyla yağı kontrol ettim yağ değişimi sonrası 1.100km oldu, yağ halen kahverengi renkte henüz siyahlaşmamış...
Sana 30.000km nedir ki kardeşim, Bayram'dan sonra olur sanırım haftasonu yağ çubuğuyla yağı kontrol ettim yağ değişimi sonrası 1.100km oldu, yağ halen kahverengi renkte henüz siyahlaşmamış...
30.000 e ulaşmak zor olmayacak gibi çünkü Ankara - Maraş ve Trabzon da düğünler olacak )
Yorum