Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insigniam ile yeniden aranızdayım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni insigniam ile yeniden aranızdayım

Orjinal yazı sahibi: türk_187
    Arkadaşlar teşekkür ederim. Allah nasip ederse önce tadını çıkartayım aracın, sonra direksiyona el atarım.. Ama bir yıl zor dayandım. Siz siz olun aracınızı satmayın
    Valla ben satışa çıkarmak zorunda kalıyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun tekrardan
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hayırlı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yeni aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun
              2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Hayırlı olsun.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

Yorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Arkadaşlar tekrar merhaba.

Bugun aracıma kavuştum. Kısaca artışarı be karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.

Ben 2015 1.6 cdti astramı sattım.bu aracla 22.000km yol yaptım. Her turlu hava koşulunda bu aravı kullandım diyebilirim. Kısaca şu soruyla başlamak isterim. İnsigniamın daha agır bir araç olduğunu biliyoruz. nasıl olur da astrayla aynı motora sahip olmasına ragmen daha fazla torku be beygiri hissedebildim. Nasıl oldu da ankara istanbul atası aracı agresif ve 130km hızda kullanmama ragmen otomatik arac 5.5 lt ortalama tuketim ile beylikduzune geldi yogun iş çıkışı trafiğine senk gelmeme ragmen. Şoktayım. Ben hamtal bir aracla karşılaşacagımı dusunuyordum açıkcası. Alakası yok.

170 bh cosmo insigniama gore cok daha verimli bir motor ve vitea gecişleri çok daha pürüzsüz.

Bir siğer önemli husus da bu flexi neymiş be arkadaşlar. Ne guZel bir ozellikmiş.

Bu aracın en başarılı yanı kesinlikle adaptif cruise control.mıthiş bir performans arzusu içinde. Lakin bugun karşılaştığım sorun da burada başlıyor.

Arac adaptif cc de iken durmaya yakın ani hızlanmada, veya tam tersi, ani hıLanırken birden fren yapıp vites dusurdugunde surekli bir dişli gacırtı aurtme sesi geliyor. Manıel araçlarda vites tam geçme ya. Şanzıman dişlilerinden işte oyle bir ses. Ancak ses otomatik şanzımandan segil de sol ön taraftan geliyor.

Araç ankara opis genel mudurun aracı. Expertizde meknik bir sorun yoktu. Bu norml bir ses midir?

Hem ilk gun izlenimi paylaşmak hem de bu sorunu aktarmak istedim.
                      2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

İşleniyor...
                      X