Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Izmirden satılık insignia bi Abimin

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Izmirden satılık insignia bi Abimin

2009 model opel insignia edt elegance 70300 km ben + lpg (obd li turbo uyumlu atiker lpg mevcut üzerinde ) Neptün mavisi olup aracımız orjinaldir sıfır hata . Aracın kapı iclerinde bose ye ait hoperlorler var + Eco Flex şase + fabrika çıkışı 245 / 45R / 18 lastik jant takımına sahip . Araç izmir yeşilyurt tan koray beye ait 532 557 2726 nolu numarada sahibine ulaşabilirsiniz. Sahibi aracı geçen sene almış aldıktan sonra sadece performans disk ve balata taktirmis. Kendi ölçümü olan lpg de şhr içi 26-32 şhr dışı 22-26 krş arasi yakmaktadır. Fiyat 54.500 düşünüyor ancak pazarlık var. Ben aracı gördüm temiz güzel inş. Bi Abimize hayırlı ugurlu olur.

Ynt: Izmirden satılık insignia bi Abimin

Hayırlı satışlar

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı satışlar.
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Hayirli satislar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar, bu aracın sahibi Atiker'den memnun mu herhangi bir sıkıntıı ya da problem yaşamış mı hocam? Atiker'in hangi serisi uygulanmış, yağlamalı sistem de mevcut mu? Birde Atiker takılı vaziyette lpg ile kaç bin km yol yapmış? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

Yorum

Hayırlı Satışlar inşallah. Eco Flex şase nedir ?
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
            X