merhaba arkadaşlar. adaşıma ait pert kayıtlı 2010 insignia 1.6t cozmo var. ama arbanın icralık hacizlik durumları olmuş nasıl gösterdilerse araba pert kayıtlı ve atıl durumda bir otoparkta yatmakta araç sorunsuz . buaraç buşekilde satılıp muhtemelen parçalanacak. malumunuz bende 2012 1.4t var. 2010 cozmonun donanımlarını benim 2012 1.4 aracımda değerlendirebilirmiyim yada hangi parçalarını değerlendirebilirim. araçta dvd800 nav. 19 orjinal jant deri koltuklar afl vs. mevcut. benim aracıma birebir uyumda sorun yaşarmıyım hangi parçalarını benimki ile değiştirebilirim. hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
pert insignia 1.6t
Collapse
X
-
Ynt: pert insignia 1.6t
Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyanmerhaba arkadaşlar. adaşıma ait pert kayıtlı 2010 insignia 1.6t cozmo var. ama arbanın icralık hacizlik durumları olmuş nasıl gösterdilerse araba pert kayıtlı ve atıl durumda bir otoparkta yatmakta araç sorunsuz . buaraç buşekilde satılıp muhtemelen parçalanacak. malumunuz bende 2012 1.4t var. 2010 cozmonun donanımlarını benim 2012 1.4 aracımda değerlendirebilirmiyim yada hangi parçalarını değerlendirebilirim. araçta dvd800 nav. 19 orjinal jant deri koltuklar afl vs. mevcut. benim aracıma birebir uyumda sorun yaşarmıyım hangi parçalarını benimki ile değiştirebilirim. hiho
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Ynt: pert insignia 1.6t
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyanmerhaba arkadaşlar. adaşıma ait pert kayıtlı 2010 insignia 1.6t cozmo var. ama arbanın icralık hacizlik durumları olmuş nasıl gösterdilerse araba pert kayıtlı ve atıl durumda bir otoparkta yatmakta araç sorunsuz . buaraç buşekilde satılıp muhtemelen parçalanacak. malumunuz bende 2012 1.4t var. 2010 cozmonun donanımlarını benim 2012 1.4 aracımda değerlendirebilirmiyim yada hangi parçalarını değerlendirebilirim. araçta dvd800 nav. 19 orjinal jant deri koltuklar afl vs. mevcut. benim aracıma birebir uyumda sorun yaşarmıyım hangi parçalarını benimki ile değiştirebilirim. hihoInsigniaTEAM
Yorum
Yorum