Duyuru

Collapse
No announcement yet.

pert insignia 1.6t

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• pert insignia 1.6t

merhaba arkadaşlar. adaşıma ait pert kayıtlı 2010 insignia 1.6t cozmo var. ama arbanın icralık hacizlik durumları olmuş nasıl gösterdilerse araba pert kayıtlı ve atıl durumda bir otoparkta yatmakta araç sorunsuz . buaraç buşekilde satılıp muhtemelen parçalanacak. malumunuz bende 2012 1.4t var. 2010 cozmonun donanımlarını benim 2012 1.4 aracımda değerlendirebilirmiyim yada hangi parçalarını değerlendirebilirim. araçta dvd800 nav. 19 orjinal jant deri koltuklar afl vs. mevcut. benim aracıma birebir uyumda sorun yaşarmıyım hangi parçalarını benimki ile değiştirebilirim. hiho
    insignia 1.4T Edition Elegance

Ynt: pert insignia 1.6t

Jant lastik koltuk harici Uğraşmaya deymez kısaca. yüzü astarını geçer.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyan
      merhaba arkadaşlar. adaşıma ait pert kayıtlı 2010 insignia 1.6t cozmo var. ama arbanın icralık hacizlik durumları olmuş nasıl gösterdilerse araba pert kayıtlı ve atıl durumda bir otoparkta yatmakta araç sorunsuz . buaraç buşekilde satılıp muhtemelen parçalanacak. malumunuz bende 2012 1.4t var. 2010 cozmonun donanımlarını benim 2012 1.4 aracımda değerlendirebilirmiyim yada hangi parçalarını değerlendirebilirim. araçta dvd800 nav. 19 orjinal jant deri koltuklar afl vs. mevcut. benim aracıma birebir uyumda sorun yaşarmıyım hangi parçalarını benimki ile değiştirebilirim. hiho
      Vakit ve usta varsa, afl ve dvd800 değerlendirilebilir, jant, lastik, koltuklar (hafızalı oda biraz uğraştırır)afl beyni kabloları vs, sökülmeli , dvd 800 tüm aksamı hatta anten kablosu dahil sökülmeli, hani dediğim gibi bu parçaları ücretsiz temin edebiliyorsanız o zaman uğraşılabilir ama dediğim gibi ehli kişilerce ve sonunda da özellikle afl şeması projelendirilip onaylatılmalı aksi halde muayenede kalır, gerçi belki halojen ampulle geçebilir araştırılmalı, kısacası zor bir süreç ama ben aynı durumda olsaydım belli olmaz belki bir çılgınlık yapıp uğraşırdım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyan
        Vakit ve usta varsa, afl ve dvd800 değerlendirilebilir, jant, lastik, koltuklar (hafızalı oda biraz uğraştırır)afl beyni kabloları vs, sökülmeli , dvd 800 tüm aksamı hatta anten kablosu dahil sökülmeli, hani dediğim gibi bu parçaları ücretsiz temin edebiliyorsanız o zaman uğraşılabilir ama dediğim gibi ehli kişilerce ve sonunda da özellikle afl şeması projelendirilip onaylatılmalı aksi halde muayenede kalır, gerçi belki halojen ampulle geçebilir araştırılmalı, kısacası zor bir süreç ama ben aynı durumda olsaydım belli olmaz belki bir çılgınlık yapıp uğraşırdım
        abi dediklerine katılmakla birlikte AFL için ön camdaki kamera, beyinler vs. dahil herşeyi almışken (akslardaki yükseklik sensörlerini de zaten almalılar) ön tampon ve far yıkamaları da alsınlar da yapmışken tam olsun bari Bu şekilde tam olarak yapılmış sistem muayenede sorun olmaz.
        InsigniaTEAM

Yorum

Sonradan ellenen bu sistem ne kadar sağlıklı çalışır ?
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Kadtamonu şartlarında bu işlemleri gerçekleştiremeyeceğim kanaatine vardım arkadaşlar. Arkadaşım ne kadadar sorun değil aracıal istediğin yere götür desede içime sinmedi.
            insignia 1.4T Edition Elegance

Yorum

Sizin yerinizde olsaydım, arka kapı döşemelerindeki krom tutamaçları, anteni, jantları, turn push vb. direkt tak-kullan olabilecek şeyleri alırdım.

Yorum

İşleniyor...
              X