arkadaşlar öncelikle merhaba. benim bir konuda bilgilendirilmeye ihtiyacım var. bende yeniden insignia almak için 8 ay önce komple motorunu rektefe yaptırdığım honda accord 2.4 aracımı malum siteye koydum ve geçen salı günü aracımı sattım lakin araç daha 50 km uzaklıktan motorundan ses geldiği gerekçesiyle geri döndü ve ben aracı geri aldım. sonuç aynı gözden tekrar motor arıza verdi. ustanın savunması computestteki aşırı yüklenmeden dolayı olduğunu ve bütün motorların computestten sonra mutlaka arıza verdiğini savunuyor. araştırmalarım sonucu da computestin böyle bir sonuç vermediği yönünde. sizden öğrenmek istediğim şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım lütfen
Collapse
X
-
Ynt: yardım lütfen
Son2 ayda 307,astra ve insignia olmak üzere 3 aracın computestinde bende vardım hiçbirinde arıza falan vermedi. Ha abs lambası falan yanıyor test sonrsı ama 100 200metre sonra sönüyor.
Ayrıca aracın sıkîntısı tamamen hallolmadan satman zor olur diye düşünüyorum2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
-
Tabiki bu şekilde satmam ama benim söylemek istediğim komple motor yaptırıp tekrar aynı yerden arıza vermesi ve bunu kimsenin sahiplenmemesi. Ustaya göre onda suç yok computest suç var bende diyorum ki suç sizde isinizi iyi yapmadığınız icin böyle oldu
Şimdi ne yapmam lazım yaniinsignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun. Ustanin aracınızin motorunu reflekté ettiğine dair elinizde fatura vs. Bir belge var mı varsa bu belgede aracın kaç kmde ve ne zaman reflekté edildiği yazıyor mu? Eğer bu tür bir belge varsa hemen tespit davası açmanın gerekiyor. Aracınızin motorunun halen problemli olduğuna dair.tabi aradan 8 ay geçmiş olması bir dezavantaj. Dava sırasında eski problem ile şuanki problemin aynı olduğunu da ispatlamak gerekecek. Devamında da motoru yapan ustaya yeniden yapmasını veya başka yerde yaptırıp masrafını rücu etmesini isteyebilirsiniz. Eğer belge yok ise yine tespit davası açıp aracın durumunu tespit ettirip ustaya bu durumu mahkeme kanalı ile kabul ettirmek gerekiyor.
Kısacası hukuki yardım almanızda fayda var
Yorum
-
Computest, Dyno üzerinden günde test edilip alınan araç sayısı yüzlerce.
Ustanız inanılmaz sallıyor! Bu sitede, yeri geliyor zevk için bile dynoya çıkıp gücüne baktıran, yazılım yaptırıp arka arkaya dyno ölçümü alan onlarca arkadaşımız var. Ayrıca, dyno üzerinde araç birkaç dakikadan fazla kalmıyor.
Kaldı ki accort 2,4 litre. Dynomometrede de maxx 200 km hıza ya çıkar ya çıkmaz. Birde, rüzgar direncide yok. Yani 2,4 litre motor neyine yoruluyormuş dyno da?
Önce yaptığı işe baksın kendisi ! Sinir oldum.
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bi türlü ustaya hatasını kabullendiremedim 4-5 tane motor rektörde yerini aradım hiç biri dyno böyle bir şey olmayacağını söylediler hayırlısı artıkinsignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
Yorum