Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç alınırmı? yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu araç alınırmı? yardim

Bu aracı unutun ederi max 65 hasar kayıtlı
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

şahsi fikrim burada ki insignia gurusu bir sürü arkadaş varken ve çoğu insignia forumda bi sebeple yer ettiğinden buradan bütçenize uygun bir araç bulumunda yardımcı olunabileceği fikrindeyim. ilanda ki araçla ilgilide bağcılar mahmutbey deki galericilerden 0 (sıfır) araç alacak olsam şüpheyle yaklaşırım.

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81289551/detay

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86416595/detay

Yorum

Edition alagance olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
              Edition alagance olabilir...
              Edition Elegance sanırım koltuklardan da anlaşılıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Bu aracı unutun ederi max 65 hasar kayıtlı
                hasar kaydını öğrendikten sonra vaz geçim almaktan bu gün fiyati 73500 den 68750 düşürmüş 4750 tl fiyat düşürülmüş
                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
                  şahsi fikrim burada ki insignia gurusu bir sürü arkadaş varken ve çoğu insignia forumda bi sebeple yer ettiğinden buradan bütçenize uygun bir araç bulumunda yardımcı olunabileceği fikrindeyim. ilanda ki araçla ilgilide bağcılar mahmutbey deki galericilerden 0 (sıfır) araç alacak olsam şüpheyle yaklaşırım.
                  haklisiniz buna ben ben şahit oldum 14 bin küsür hasar kaydı olan aracı bana orjinal diye vermeye çalıtı ben sms ile sorgulmasaydım söylmeyecekti bana hasarını.
                  ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

fiyatı uygun ama sunroofsuz özlikle sunrof istiyorum

Yorum

bende benım aracı ekleyım .. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4118584/detay/

Yorum

İşleniyor...
                      X