Arkadaşlarım abilerim belki takip eden bilir 1 ay önce nick den de anlaşılacağı üzere opel e tekrar geçmeye karar verdim.ikinci el arıyordum ancak sıfir almaya karar verdim.1.6 dizel cosmo stil paketi 107 b bırakıyor bayi,benzinli fiyatı daha uygun,zaten yılda 10 b Km geçmiyor kullanmam.sizlerinde tavsiyesini istiyorum.yarın bayii ile anlaşacagiz kısmet olursa.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sıfır insignia...
Collapse
X
-
Ynt: Sıfır insignia...
Ben de geçen hafta aynı ikilemde idim ki ben yılda hemen hemen 15.000km yapıyorum. Alımdaki büyük fark neredeyse 3 yıllık benzin mazot farkını rahat çıkarıyor. Bu nedenle hem daha sessiz hem bana kalırsa daha çevik olan benzinliyi tercih ettim. Karar sizin.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Mazotlu alın rahat rahat binin.Benzinliden pahalı alırsınız ama 2. elde benzinliden pahalı satarsınız.Kullandığınız zaman süresince yakıt tasarrufunuz kar olarak kalır.
Ama ben bu kadar fark vermem,o parayı çalıştırıp daha fazla kazanırım diyorsanız benzinli alın.
Yorum
-
Bence de dizel olması Insignia adına daha mantıklı, 2.el ve tüketim açısından.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Yorum
-
Benzinli alıp lpg yaptırın. Hem performans hem ekonomi yapmış olursunuz. Sıvı sistemler harika...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OPELCİİİİArkadaşlarım abilerim belki takip eden bilir 1 ay önce nick den de anlaşılacağı üzere opel e tekrar geçmeye karar verdim.ikinci el arıyordum ancak sıfir almaya karar verdim.1.6 dizel cosmo stil paketi 107 b bırakıyor bayi,benzinli fiyatı daha uygun,zaten yılda 10 b Km geçmiyor kullanmam.sizlerinde tavsiyesini istiyorum.yarın bayii ile anlaşacagiz kısmet olursa.2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
Yorum