hayırlı olsun,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ulaş abi imzandaki araçla çok reklam yapıyosun dikkatini çekerim..allah yukarda bu pozlada albenisi yok değil hani herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..sedat abinin arabada cix o koltuklar benim araçta olsa gece söker eve getirir üzerinde uyurum:
Ulaş abi imzandaki araçla çok reklam yapıyosun dikkatini çekerim..allah yukarda bu pozlada albenisi yok değil hani herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..sedat abinin arabada cix o koltuklar benim araçta olsa gece söker eve getirir üzerinde uyurum:
Söküp yollayayım ayıb ediyorsun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Söküp yollayayım ayıb ediyorsun
teşekkür ederim abi o koltuklar senin arabanda güzel ve özel bakmaylada yetinebilirim şimdilik
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum