Arkadaş Opel insignai 1.6 turbo aracımda bugün arabayı hafif sıkıştırdıgımda motor ışığı yaktı ve arabada gürültülü bi titreme oluştu ayrıca arabamın çekişi aşırı derece düştü 3 bin devirde ses biraz azalıp çekişi azdaha kuvvetleniyor arabayı istop etmeden kaputunu açtığımda motordan tak tak sesler geldiğini duydum araba aşırı sallanıyor ve motordan ses geliyor sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi lütfen
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil yardım
Collapse
X
-
Ynt: Acil yardım
Akü kutup başını ( Eksi ) sökün... 10 dk bekleyip takın. Sorun geçmezse, ateşleme bobini veya buji, en kötüsü de piston kırmış olabilirsiniz. Ki çok zor bir ihtimal ama.
Bu durum, turbo selenoid valf kaynaklıda yapabilir. Başımıza geldi. Araç kendini korumaya alıp pistonlardan birini iptal ediyor. Tabi sarsıntı ve gürültü oluyor.
akü ' olayını deneyin hemen.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Aracı kaputu açıp Video ya alıp youtube ye yükleyip paylasirmisiniz. Bir dinleyelim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
bujiler bobin arıza yaparsa düzensiz ateşlemeden dolayı kararır ve ateşleme olayı daha da güçleşir ve sarsıntı daha da artar ,en güzeli araca daha fazla zarar vermeden çekici ile servis götürmen.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum