Merhabalar keşke istanbulda yaşasaydımda etkinliklerinizde sizlerle beraber olabilseydim.haziran ayında istanbula gelecegim ulaşabilecegim arkadaşlar olursa tanışmak isterim.Fatih abi kısmet olursa sizinlede tanışmaya gelecegim.ve bi istegim olacak tabi mümkün ise forumda ve araçlarda gördüm insigniateam sticker ve mümkünde tişört istiyorum istanbulda olsaydım elimden çekeceginiz vardıda urfadayım işte şans ).ve şunuda belirtmek istiyorum ilk arabam opel b 1997 model cd 2.0 idi o günden bu günlere forumlarda çok gezer oldum ama ilk defa insginiateam forumuna bu kadar ısındım ve arkadaşlar bu kadar içten olduklarını gördüm.bu beraberliginizin ve beraberligimizin sonuna kadar devam etmesi dileğiyle.sevgi ve saygılarımla...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzaklarda Olmak Suçmu :))
Collapse
X
-
Ynt: Uzaklarda Olmak Suçmu )
vayy abilerimee bak süpersiniz valla.bu arada hepinizin kandili kutlu olsun dularınızın kabulu dilegiyle... gelecegim fatih abim yanına kardeşim istanbulda okuyor bu haziranda kısmetse mezun olacak aracımla gelecegim rabbim kaza bela vermezse tabi.hemen adresimi atıyorum abime urfadan abilerimin kardeşlerimin bi istegi olursa her zaman beklerim başım gözüm üzerine...İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..
Yorum
-
Yorum
Yorum