Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç koltuk kafalıklarına tablet,ekran montajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç koltuk kafalıklarına tablet,ekran montajı

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    bende hepsiburada.com'dan benim ufaklığa samsung tablet için aldım geçen ay, kutudan çıkardım, kafalığın demirlerine yerleştirip mandalları sıkarken PAT sesi ile birlikte araç kenarındaki çöp kutusuna atmam bir oldu
    mandallı parçada sıkıntı yok ama tabletin arkasına bağlanan ve kafalık tarafına takılan raylı plastik aşırı dandik. Doğru dürüst tutmuyor ve yolda giderken tablet sarsılıyor.. Diğerlerine göre trust daha bilindik bir marka dedim ama... hasss
    ben markasını bilmiyorumda baktım öyle aldım, benim aldığımın heryeri plastikti, sen yine takabilmişsin, ses var diyosun ben mandalı sıkıştırırken pattt diye fırlayıp elimde kaldı daha sağlam birşey bakacağım.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkrler.. Bende iki çocuk olduğu için malum 2 adet tablet alıcam şunları buldum uygun fiyata http://www.hepsiburada.com/navitech-...let-p-BD601277
      bunu gözüme kestirdim 400 liraya çıkarım işin içinden diyorum
      1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Aktepe nin ekranlara hayran kaldım ama 10 numara olmuş
        2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Gereksi pahalı aktepe nin fiyat o yüzden hiç düşünmüyorum ama görünüş güzel dediğiniz gibi
          1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Kevork Bayraktaryan - Technovol var. Yaptığı işleri sosyal medya üzerinden takip ediyorum. Gayet güzel çalışmaları var.

Yorum

İşleniyor...
            X