Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vurdu kaçtı bakalım n'olacak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vurdu kaçtı bakalım n'olacak

Bu ne biçim bir saçmalık, nasıl bir ülke olduk? Haklısın, hakkını bile kullanamıyorsun, arayamıyorsun.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
      Herkese tesekkurler arkadaşlar. Olay yerinde polis vardı ama hicbirsey yapmadi, bizim yapabilecegimiz birsey yok plakayi aldiysaniz karakola gidin sikayetci olun dediler, karakola gittim onlarda biz bu durumlara karisamiyoruz savciliga gidin sikayetci olun dendi. Savciliktan sonrasida yukardaki sekilde, kasko sirketimi aradim napalim diye oda yapacak bisi yok cebinden yada kaskodan yaptir sonra mahkemde kazanirsan tum masraflarini alirsin dedi. Plakadan karsi tarafin sigorta sirketini arayıp ordan carpan vatandasa ulasmaya calistik olmadı, sigorta sirketi ile konuşup onlarla cozmeye çalışıyordu, benim sigorta sirketim ama ondanda yarin sonuc cikar biraz bekle dedi, ordan cevap bekliyoruz.
      çarpanı gördüm demeyeceksin abi, çarptılar kaçtılar diyeceksin, çarpanı bilmiyorum diyeceksin

Yorum

Geçmiş olsun...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Peşini bırakmamak lazım.
          .
          Aman deyip geçince, nasılsa birşey olmuyor deyip aynen devam edecek çarpan kişi.
          .
          Hukuk sistemi gerçekten değişik işliyor. Bir arkadaşa görevi basinda küfür etmişler. Hakim devlet memurusun olabilir böyle şeyler demiş. Arkadaş aynı küfürleri hakime etse kimbilir neler gelirdi başına...
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

İşleniyor...
          X