Dün akşam vahşinin birisi arabama çarptı kaçtı, şükür cana gelen birşey yok, plakayı aldım, bu sabah savcılıktan suç duyurusunda bulundum. Saece far ve tampon kırıldı kaportada hasar yok Allah tan ama AFL far 1650 lira tamponda 1500, sis farı falan filan toplam tahmini 3750 lira parça masrafı var diyor eğer tamponu sökünce başka bir süprizle karşılaşmazsak tahmini 4500 lira masraf var diyor, tutanak olmadığı için ya cepten ödeyecez yada kaskoyu bozduracaz. Serviste kesin ekstra bişiler çıkarırlar onlarıda düşünürsek kaskoyu bozacağız mecburen. Polis arkadaşın dediğine göre maddi hasarlı kaza olduğu için savcılık dosyayı 10 gün sonra takipsizlik kararı verip kapatacak. Sen takip et 10 gün sonra dosya kapanınca dosyalarını alıp hukuk mahkemesinden tüm zararlarının karşılanması için yeniden dava açman gerekiyor dedi (hasarsızlık indirimi + arabam değer kaybetti + tamir masrafları için) sonra eğer mahkeme haklı bulursa tüm masraflarımı karşı taraftan alacakmış. Bakalım n'olacak ben hiç birşey ummuyorum bu adaletten ama takipçi olacam. Hayırlısı olsun.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vurdu kaçtı bakalım n'olacak
Collapse
X
-
Ynt: Vurdu kaçtı bakalım n'olacak
Adalet bir kenara insani duyguları da olmayan bir çok HAYVAN bile denmeyecek sürücülerle dolu yollar. Ne yol üstünlüğü bilirler, ne nezaket, iğne deliğinden geçmeye çalışanlar yüzünden her gün gerile gerile kasıla kasıla eve dönüyoruz. Biz ne kadar dikkatli olsakta başkasının dikkatsizliği çok şeye sebep oluyor. Allah can kaybı vermesin. Umarım bu zarara sebep olan bedelinide öder.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Çok geçmiş olsun. Ablamın (baldız) kapının önünde arka tampona çarpıyor bir başka araç. Bu sırada ablamda aracın başında adam manevra yapıp basıp gidiyor bizimkiler kaçacağını anlayınca şikayet edeceğiz vs. diyorlar, adam git ne yaparsan yap diyor. Plakayı alıyorlar, şikayete gitti iki gün uğraştı lanet edip vazgeçti şikayetten. Allah yardımcınız olsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23geçmiş olsun, ama çarpıp kaçmalarda polis tutanağı tutarsanız sanırım kasko delinmiyor, polis çağırıp tutanak tutturun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Allah yardim etsin buyuk gecmis olsun
Malesef hic bosuna ugrasmayin olay yerinden ayrilmamaniz gerekir ve oraya ekipleri cagirip oyle islem yapilmasi gerekirdi oradan oraya atarlar sizi cok ugrastirir bana kalirsa cikma bir far ve tampon tamiri 1500₺ civari cepten yaptirmanizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Herkese tesekkurler arkadaşlar. Olay yerinde polis vardı ama hicbirsey yapmadi, bizim yapabilecegimiz birsey yok plakayi aldiysaniz karakola gidin sikayetci olun dediler, karakola gittim onlarda biz bu durumlara karisamiyoruz savciliga gidin sikayetci olun dendi. Savciliktan sonrasida yukardaki sekilde, kasko sirketimi aradim napalim diye oda yapacak bisi yok cebinden yada kaskodan yaptir sonra mahkemde kazanirsan tum masraflarini alirsin dedi. Plakadan karsi tarafin sigorta sirketini arayıp ordan carpan vatandasa ulasmaya calistik olmadı, sigorta sirketi ile konuşup onlarla cozmeye çalışıyordu, benim sigorta sirketim ama ondanda yarin sonuc cikar biraz bekle dedi, ordan cevap bekliyoruz.Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
Yorum