Ynt: Yeni aracımdaki 19 jantlar hakkında yorumunuzu bekliyorum
Şaka bir tarafa bizim jantlar hakikaten harika duruyor çok dolu gösteriyor araca heybet katıyor, geçenlerde iki servis şöförü benim arabanın yanında konuşuyorlardı ben gelince hemen jantları sordular çok dolu bunlar diye ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
19 luk jant olarak bence sedat abi sendeki jant... 20 lik ise konudaki janta benzer biturbo jantları cok begeniyorum.. insignia ilk çıktığında 20 lik lansman jantlari vardı onlarda cok guzel duruyor.. 20 lik opc lerin de yeri ayrı tabi..)))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Şu tepsi jantlarını ben daha çok beğendim Sanırım bu konuda yalnızım Benim gibi düşünen biri yok mu ? haha
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
Insignialara orijinal olarak krom 19 inç (tepsi gibi dolu olanlar), 20 inç biturbo, füme lansman ve 20 inç opc jantları, orijinal harici de vossenin birçok modeli iyi gidiyor bence.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum