Degerli dostlar eski aracimi sattiktan sonra yeni ve 3.cu insignia araci mi teslim aldım ancak bir türlü araç aydınlatma ayarlar menüsünde Afl aktif HALE gelmiyor önerisi olan varmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL AKTIF HALE GETIREMEDIM
Collapse
X
-
Ynt: AFL AKTIF HALE GETIREMEDIM
Tek derdin bu olsun abi, hayırlı uğurlu olsun, ihihi, menu ayarlar, araç ayarları, aydınlatma ayarlarında, üç çeşit ayar var oradan ayarlayabilirsiniz R700 de
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Tek derdin bu olsun abi, hayırlı uğurlu olsun, ihihi, menu ayarlar, araç ayarları, aydınlatma ayarlarında, üç çeşit ayar var oradan ayarlayabilirsiniz R700 deInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Tek derdin bu olsun abi, hayırlı uğurlu olsun, ihihi, menu ayarlar, araç ayarları, aydınlatma ayarlarında, üç çeşit ayar var oradan ayarlayabilirsiniz R700 de
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: husek7Dostlar iyi dileklerinize teşekkürler . Ama Afl için ayarlarda kapalı tuşunu bir türlü açık yaptıramadım maad . Olmuyor atladığım bir şey var.Ali bey kutahya merkezdeyim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: husek7Dostlar iyi dileklerinize teşekkürler . Ama Afl için ayarlarda kapalı tuşunu bir türlü açık yaptıramadım maad . Olmuyor atladığım bir şey var.Ali bey kutahya merkezdeyim
En alttaki seçeneğe tıklayınca diğer menülerdeki gibi yanına bir tik işareti koymuyor bu yüzden seçili mi değilmi anlaşılmıyor. En alttakini seçip geri gelmek yeterli. Hala çalışmıyorsa selektör kolunu iki sefer ileri itmek çözecektir bence.InsigniaTEAM
Yorum
-
2. seçenek Köşe ve viraj aydınlatma
3. seçenekte Akıllı Aydınlatma Modu olması Lazım.
Siz 3. yani en alttak seçeneği "Akıllı Aydınlatma Modu" nu seçin tıklayın üzerine yeter. Zaten kapalı bir yerde karanlık ortamda denerseniz farların tepki gösterdiğini göreceksiniz.
Tabi bunları yaparken sol kapı tarafındaki Far butonu AUTO konumunda olsun... tüm bunlardan sonra ekranda Yeşil far sembolu çıkıyor ve üzerinde "A" yazıyorsa sembolün, olmuştur. Yazmıyorsa selektor kolunu iki kez ileri itip bırakın.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Konu ile ilgili daha önce açtığım konuyu inceleyebilirsiniz..
http://insigniateam.com/forum/index.php?topic=17488.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: husek7çağrı bey ve selçuk bey teşekkürler akşam karanlıkta deneyeceğim.
Yorum
Yorum