Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Mahogany Kahverengi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Mahogany Kahverengi

ben de anlamıyorum onur abi herşey isteğe göre eklenebildiği için öyle oluyor,bir bakıyorum cam tavan,afl deri koltuk dvd felan,jantlar demir felan
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Mahogany gölgede güzel de güneş altında kahverengi kahverengi parlayınca tüm çekiciliği gidiyor gözümde
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İndian Summer çok harika duruyor
        2016 w205 AMG

Yorum

Güneşte güzel durmaz, hele karlı yolda beyaz ve bu renk kötü olur tabi zevk meselesi ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            bu mavide Türkiyede yok diye biliyorum http://www.gebrauchtwagen.at/bildwec...=1&bs=14369337

104.133 Gebrauchtwagen, Neuwagen, Nutzfahrzeuge und Oldtimer aller Marken aus ganz Österreich. Jetzt finden und gratis inserieren!
            Bu mavi renk var arkadaşlar hem de komşumda
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

In this video I bring you the all new 2011 Buick Regal CXL 2.0T. Based on the Opel Insignia, this european born sedan was brought to the American market und...

Bu mudur arkadaşlar ihihi

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Bide şu var jantlar için yolluyorum.ön panjurda aynı skoda olmuş yada bana onu anımsattı.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=E-JG_aWgrTk 2. araç cam tavan mı benmi yanlış görüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                  Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Bide şu var jantlar için yolluyorum.ön panjurda aynı skoda olmuş yada bana onu anımsattı.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=E-JG_aWgrTk 2. araç cam tavan mı benmi yanlış görüyorum.
                  Sunrooflu, ön farların sarı kısmı güzel durmuş. Çok klas araba bunlar, birde arkadaki yazılar uzun olunca şık durmuş. Bayıldım bunlara ben.

Yorum

Inside Line gets the souped-up GS version of the 2012 Buick Regal on the test track.http://www.Edmunds.com is a car-shopping web site driven to make car buyi...

blink

Yorum

güzel olmuş bence reellde de görücekseniz mümkünse pis olanını bulunda böle pasta ciladan çıkmışının pek anlamı olmuyo devamlı cilalı gezemeyeceğinize göre
                      ~~MuGi~~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        Uğur bu 2. yolladığın linkte dikkatimi çekti, direksiyon Opc direksiyonu fakat opc yazmıyor, ayrıca araçta ergonomik koltuk var fakat koltuk soğutma yok. Değişikmiş
                        OPC Line iç paketi de var araçta o yüzden OPC direksiyon,vites topuzu ve metal pedallar var.Malesef ülkemize gelen OPC line araçlar hep dış OPC line oluyor o yüzden göremiyoruz içini bu şekilde.İndian Summer tam deri koltuk sınıfında yani ergonomik spor deri koltuk değil.Bu yüzden diğer deri koltuklar gibi yalnızca ısıtma var.
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                          ben rengi begendim,şu aracın içine bakar mısınız
                          mahagony kahverengi http://www.gebrauchtwagen.at/bildwec...2&bs=16969025#
                          Uğur ne yaptın yaa, motoru hariç benim için üretilmiş sanki
                          full donanım + iç/dış OPC Line + Mahogany + Indian summer

OPC Line ön ek çok beğenilmese de şu fotoda benim gözümde müthiş duruyor
                          keşke bu parçayı ek yapmak yerine tamponu tamamen böyle yapsalarmış

görmüşken şunu da paylaşıyım

InsigniaTEAM

Yorum

yani kesinlikle birleşim noktası kötü görünüyor fakat bu aracın tipi göz önüne alınınca, bu opc line ile mükemmel bir uyumu söz konusu, ben bayılıyorum opc line'a keşke bütün insignialar opc line ve bu 20 inçlerle çıksa

Yorum

aracın fiyatını merak edenlere http://www.gebrauchtwagen.at/detaila...hrzeug=1761201
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                                Mahogany + İndian Summer + FlexRide + DVD + 19" + İç dış OPC line...

Çok asil bir renk...
                                aynen süper olur bu araba

Yorum

İşleniyor...
                                X